Spilleragent Terje Liverød spår at Vålerenga vil bli klubben som tar opp kampen med Rosenborg, dersom Oslo-klubben spiller kortene sine rett.
– Jeg tror Vålerenga er den klubben i Norge som har det største potensialet på lang sikt. Det er et større potensial enn Rosenborg. Jeg tror ikke, jeg er sikker på det, sier Liverød til Eurosport.no.
UEFA Europa Conference League
Brynhildsen briljerte igjen: – De skal hvertfall få tømme lommeboka
12 TIMER SIDEN
– Det er mye lettere for meg å hente spillere til en hovedstadsklubb som har alt. Det er 20 minutter fra flyplassen, de har ny stadion og et publikumspotensial, legger han til.
I tillegg mener han de har et godt trenerapparat.
– De har Norges største potensial. De er ikke langt unna, men de er åtte plasser unna. Det skal ikke mer enn tre spillere til for å gjøre en forskjell. Tre spillere som må gå utenpå de andre, mener han.
(Saken fortsetter under videoen):

Høydepunktene fra Vålerenga - Bodø/Glimt

– Rosenborg har alt

Spilleragenten er likevel klar på at Eliteseriens beste klubb i 2018 holder til i Trondheim, til tross for at Brann leder serien.
– Rosenborg er jo best i Norge i særklasse. De er best organisert. De har alt. Potensialet i Rosenborg er ikke noe særlig større enn det er i dag. De kan selvfølgelig få bedre spillere, sier han.
– Potensialet på lang sikt, hvis kortene blir spilt riktig, vil jeg si at den klubben som eventuelt skal kunne ta opp utfordringen mot Rosenborg er Vålerenga, gjentar han.
Selv om Rosenborg tidvis har haltet denne sesongen, er Liverød klar på at RBK trolig vil fortsette å dominere den nærmeste fremtiden.
– Det er fullt mulig å ta opp kampen med Rosenborg. Ikke i morgen, men i løpet av to-tre år, mener Liverød.

Levi sikret RBK tre poeng

Eliteserien
Roser ungutten før ilddåpen i «Norges største kamp»: – Det er imponerende
04/09/2022 KLOKKEN 10:19
Eliteserien
Eriksen startet nedbetalingen: – Leker med motstanderne som om de er unger
07/08/2022 KLOKKEN 17:55