• Se Ranheim-Rosenborg på Eurosport Player og Eurosport Norge fra 17.30 lørdag: Abonner her!
TRONDHEIM (Eurosport.no):
– Det blir godt å bli kvitt ham, hehe. Det er så mye prat, gliser Michael Karlsen og titter bort på sin nærmeste nabo i Ranheim-garderoben.
Eliteserien
Mye regnvær i vente – RBK og Brann frykter ny vannkrig
06/11/2021 PÅ 11:38
– Det skal bli godt å bli kvitt ham også. Jeg har både hatt deltidsjobb i DNB og Ranheim, i tillegg til en fulltidsstilling i å passe på Micke. Minst 200 prosent stilling har jeg hatt, kontrer Kristoffer Løkberg.
Latteren sitter løst i garderoben til Askeladd-laget, men at midtbaneterrieren Løkberg blir savnet både på og utenfor banen i Ranheimsfjæra når han melder overgang til Brann, er det ingen tvil om.
Så er spørsmålet om Branns overraskende salg av Sivert Heltne Nilsen, samt uttalte jakt på en ny midtbanespiller, framskynder 26-åringens overgang til Bergen allerede til inneværende sommer.
– Jeg har ikke tenkt noe på det i det hele tatt, annet enn at høstsesongen skal tilbringes her. Fram til jeg får beskjed om noe annet er det det jeg forholder meg til, sier Løkberg til Eurosport.no.

Lite som tyder på tidlig Brann-overgang

Brann la i juni inn et bud på indreløperen som fikk daglig leder Frank Lidahl til å frese.
– Vi har en forventning om å bli behandlet som noe annet enn «Tufte IL», sa han den gang til Adresseavisen.
Torsdag ettermiddag er det lite som tyder på at bergenserne kommer tilbake med et nytt bud før overgangsvinduet stenger, ifølge Lidahl.
– Det blir et veldig hypotetisk spørsmål all den tid det ikke har vært noen slike henvendelser, sier han til Eurosport.no.
– Ikke siden budet på 300.000 kroner?
– Vi har fått én forespørsel, ja, og etter det har det vært stille. Så det er ikke noe å forholde seg til. Plan A er at Kristoffer blir her i høst og så får en eventuell ny henvendelse fra Brann vurderes fortløpende, følger Lidahl opp.
  • Se Ranheim - Rosenborg lørdag 4. august kl.18.00 på Eurosport Player. Abonner her!

– God timing å prøve noe nytt neste år

Løkberg har så smått begynt å tenke på sitt nye liv på Vestlandet, og ser fram til en tilværelse der han slipper å drive «voksenopplæring» av lagkompiser.
– I Bergen må jeg starte med å passe på meg selv, jeg tror ingen der trenger så mye hjelp (som Michael Karlsen). Men nå er det å gjøre en god høstsesong med Ranheim som gjelder, jeg har lang fartstid her (sju år) og vet hva som er vinneroppskriften. Så er det god timing å prøve seg på noe nytt til neste år, oppsummerer han.
– Det ble kalt et «skambud» det forrige Brann forsøkte seg med på deg. Hvor mye tror du de må ut med for å hente deg i sommer?
– Nei, det vet jeg ikke og det har jeg ikke lagt meg borti, det får gutta på kontoret ta seg av. Jeg vil ikke sette en prislapp på meg selv.
Dermed går intervjuet i garderoben mot slutten. Trener Svein Maalen har overvært deler av samtalen med Eurosport mens resten av laget gjør seg klare til torsdagens trening.
– Er du klar? spør Maalen Løkberg og nikker mot kontoret sitt.
– Jepp. Nå blir jeg sikkert solgt, gliser Løkberg, bryter ut i latter og forsvinner inn på sjefens kontor.
Lørdag tar Ranheim imot Rosenborg. Lad opp til kampen på Eurosport Player og Eurosport Norge fra 17.30: Sikre deg tilgang her.
Sett denne?
Eliteserien
Senket klubben som ikke ville ha han nok en gang: – Kreves noe spesielt
30/10/2021 PÅ 17:55
OBOS-ligaen
– Det er fryktelig vanskelig å si hva som skjer videre
20/10/2021 PÅ 11:51