Populære sporter
All sport
Vis alt

Legger seg flat etter ufin manøver: – Jeg mistet hodet

Publisert 06/05/2018 klokken 23:35 GMT+2

Tromsøs Daniel Berntsen angret etter at han sparket Brann-spiller Kristoffer Barmen søndag.

Daniel Berntsen

Foto: Scanpix

BERGEN/OSLO (Eurosport.no):
I det 61. spilleminuttet fikk Tromsø en god kontringsmulighet da Berntsen avanserte opp langs høyresiden. Barmen tok et godt grep i drakten til Tromsø-spilleren og saboterte angrepet effektivt.
Det lot Berntsen seg provosere voldsomt av. Etter at dommer Rohit Saggi blåste frispark for bortelaget, snudde Berntsen seg mot Barmen og ga ham et spark i leggen. Brann-spilleren måtte sette seg ned med store smerter, mens Berntsen fikk gult kort.
Se situasjonen her! Saken fortsetter under videoen.
– Jeg får et helt fortjent gult kort, det er det ingenting å si på. Jeg skjønner at han blir forbannet, men han kan ikke sparke meg på den måten der uansett. Jeg mener han skal ut av banen, sa Kristoffer Barmen til Eurosport etter kampen.
Berntsen angret seg for handlingen etter kampen.
– Jeg mistet hodet et lite sekund. Det var ikke et hardt spark, men det skal jeg uansett holde meg for god til, sier han.
– Jeg fikk et fint touch forbi ham og ble irritert for at jeg ikke fikk fortsette. Men det er glemt nå. Vi er kompiser igjen.
Brann vant kampen 3-0 etter to scoringer av Steffen Lie Skålevik, og et selvmål av Simen Wangberg. Dermed leder bergenserne serien med syv poengs forsprang med til Rosenborg på andreplass.
Se sammendrag fra kampen her!
picture

Se høydepunktene: Feiet Tromsø av banen

Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame