Populære sporter
All sport
Vis alt

Larsen returnerer til norsk fotball – blir presentert innen kort tid

Oppdatert 29/01/2018 klokken 12:50 GMT+1

Kristoffer Larsen (26) forlater Lyngby og dansk fotball.

Kristoffer Larsen

Foto: Scanpix

Kristoffer Larsen vender hjem til norsk fotball. Etter det Eurosport.no erfarer blir Sarpsborg 08 kantspillerens neste stoppested.
26-åringen skal på medisinsk test tirsdag og består han den vil han bli presentert for sarpingene.
Tjenestene til den tidligere Brann-spilleren har vært ønsket en stund hos den tapende cupfinalisten. Etter det Eurosport.no kjenner til tok klubben kontakt med danskene for å sikre seg spilleren for to uker siden.
– Ingen kommentar, sa sportssjef Thomas Berntsen da om opplysningene.
Heller ikke Lyngsbys sportsdirektør Birger Jørgensen ville kommentere opplysningene om at Larsen kunne være på vei til sarpingene.
Larsen spiller til daglig i danske Lyngby - en klubb som sliter veldig økonomisk og er truet av konkurs. 26-åringens kontrakt med danskene går ut til sommeren og kan derfor bli en billig mann å hente for sarpingene. Klubben sliter også sportslig og ligger på en 12. plass med 18 poeng.
Askøy-væringen spilte i Brann i perioden 2011-2016. I 2014-sesongen var han på utlån til Hønefoss, som på den tiden ble trent av tidligere Brann-trener Rune Skarsfjord.
Etter overgangen til Lyngby i 2016 tok han bronse i Superligaen i sin første sesong i klubben. Nå blir han Sarpsborg 08s åttende forsterkning i vintervinduet.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame