Bodø/Glimt har sunket som en stein på Eliteserie-tabellen i høst.
Med tre runder igjen å spille står bodøværingene i reell fare for å rykke ned. I tråd med at laget ikke har fungert, har også lagets toppscorer denne sesongen, Kristian Fardal Opseth, så godt som sluttet å score mål.
Eliteserien
Voldsom temperatur på Åråsen – LSK-spiller så rødt
16/10/2021 PÅ 18:22
2. september er sist gang Kaupanger-mannen tegnet seg på scoringslisten. Søndag fikk Glimt-spissen kritikk av Eurosport-ekspert Christian Gauseth for sin manglende produktivitet foran mål.
Det er kritikk 28-åringen tar til seg. Overfor Avisa Nordland erkjenner mannen som skjøt Bodø/Glimt til Eliteserien forrige sesong at han ikke har levert slik han har ønsket.
– At folk kritiserer meg skal de få lov til. Jeg har scoret få mål i det siste, og det er min jobb å score. Jeg gjør mitt beste, sier han til avisen.
Han lar seg imidlertid ikke knekke av kritikken som kommer mot ham – heller tvert imot.
– Jeg bruker det som motivasjon. Men jeg har ikke bidratt like mye som jeg vil, og det er noe jeg må gjøre de neste kampene, sier han.
Mandag reise Glimt til Åråsen for nøkkelkamp i bunnstriden mot Lillestrøm. Oppgjøret ser du direkte på Eurosport Player og MAX fra kl. 18.30.

Poengdeling da Stabæk gjestet Aspmyra og Bodø/Glimt

Eliteserien
Positiv dialog mellom LSK og Åsen: – Det er egentlig ikke rakettforskning
15/10/2021 PÅ 15:23
UEFA Europa Conference League
Utsolgt mot Roma: – Merker trøkket i hele byen
11/10/2021 PÅ 14:47