Populære sporter
All sport
Vis alt

Landslagsspiller jublet på seg naboklager etter Sarpsborg 08s Europa-triumf

Jacob Sundblom Nygaard

Oppdatert 03/08/2018 klokken 18:46 GMT+2

Sigurd Rosted fikk en påpakning av naboen etter at han ikke klarte å styre seg som en følge av gamleklubbens avansement i Europa.

Sigurd Rosted

Foto: Scanpix

Patrick Mortensen sendte Sarpsborg 08 videre til neste kvalifiseringsrunde i Europa League med et hodestøt som gav 1-0-seier over sveitsiske St. Gallen.
Hjemme i Belgia fulgte den tidligere 08-spilleren Sigurd Rosted kampen med stor innlevelse. Gent-spilleren forteller at han alltid følger gamleklubben med stort og høylytt engasjement.
Men nå hadde én av naboene fått nok.
– Jeg blir alltid ivrig når jeg ser på Sarpsborg. Det pleier som regel å bli noen desibel. Denne gangen stod verandadøren åpen, så da fikk hele nabolaget med seg at Sarpsborg gikk videre, sier landslagsspilleren med et smil om munnen til Eurosport.no.
Da han gikk ut inngangsdøren fredag morgen lå det en påpakning og ventet fra en av naboene.
– Noen hadde tatt seg tid til å skrive et A4-ark om hvor misfornøyd han var med støynivået mitt dagen før, sier Rosted og ler.
På arket stod det «Må vi uttykkelig be om at gårsdagens skriking var veldig forstyrrende og ikke verdt å gjenta og i tillegg i strid med husets regler.»
Han la ut denne hysteriske Twitter-meldingen etterpå, med svaret: «Det er jo ikke hver dag Sarpsborg spiller i Europa. Teit av nabolaget å ikke la meg leve meg inn i kampen.»
På spørsmål om han nå vil begrense seg under Sarpsborgs kamper i tiden fremover, svarer han slik:
– Nei, slik kommer jeg nok til å være også i tiden fremover, sier han, og legger til:
– Men jeg skal passe på at verandadøren er lukket.
Sarpsborg 08 møter kroatiske Rijeka i neste kvalik-runde i Europa League. Før den tid venter Stabæk i Eliteserien denne helgen.
Sigurd Rosteds Gent spilte sin første seriekamp forrige helg og tapte 2-3 på bortebane mot Standars Liége.
Har du sett denne?
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame