• Se Vålerenga - Rosenborg søndag 16. september kl. 20.00 på Eurosport Player og TVNorge.
Den siste tiden har det stormet rundt Rosenborgs Nicklas Bendtner etter voldsepisoden i København. Men det er ikke bare Bendtner som gir klubben noe å tenke på. Tirsdag kveld ble det klart at Kåre Ingebrigtsen og Erik Hoftun går til sak mot Rosenborg etter sparkingen.
Lagkamerat Alexander Søderlund forteller hvordan spillergruppen har blitt påvirket av støyen.
Eliteserien
Null fyr i teltet: – Vi blir for feige
07/11/2021 PÅ 19:56
– Jeg vil si at vi har tatt det veldig fint egentlig. Jeg pratet litt med Nicklas i går og det er en god tone. Han må vi støtte opp om, så får vi ta ting som det kommer i forhold til den saken. Vi har ikke så mye å gjøre med Kåre-greiene heller. Vi må blokkere det ute og konsentrere oss om det vi skal gjøre på trening og det klarer vi veldig fint. Vi har tatt over tabelltoppen etter bråket begynte, så vi kjører på, sier Alexander Søderlund til Eurosport torsdag.
Lagkamerat Tore Reginiussen tror laget er flink til holde fokuset på treningen og kamper.
– Det er en del av det og man må bare håndtere det på best mulig måte. Jeg tror vi har en sterk spillergruppe som klarer å holde fokus. Det har vi vist tidligere i sommer, men resultatene har vært bra hele veien og det tenker vi å fortsette med, sier Reginiussen.
Se praten med Alexander Søderlund i Før Runden ( starter etter ca. fem minutter). Saken fortsetter under videoen:

– Ha fokus på det du kan gjøre noe med

Reginiussen forteller at laget snakker sammen hver eneste dag og spesielt når det oppstår kjedelige situasjoner.
– Men det er ikke slik at vi sitter oss ned og har møter. Vi har lært oss å håndtere det når det er kjedelige episoder som skjer. Skal du være profesjonell fotballspiller må du lære å legge vekk slike ting og ha fokus på det du kan gjøre noe med. Det er kanskje et kjedelig svar, men det er det som fungerer, sier han.
Men han legger til at det er viktig å ta vare på en lagkamerat når slike ting skjer.
– Ja, selvfølgelig. Det er klart det er en kjedelig situasjon for alle og det er ingen som ønsker å havne oppi det. Det skulle bare mangle at vi som spillergruppe står opp for å ta vare på den som måtte havne i slike situasjoner. Det har vi alltid gjort og det kommer vi alltid til å gjøre, legger han til.
Se intervjuet med Tore Reginiussen her (saken fortsetter under videoen):

Vil vinne serien med Rosenborg

Neste kamp møter serielederne Vålerenga og Søderlund ser frem til å spille på Intillity for første gang.
– Jeg hører rykter om at det blir mye folk, og det er selvfølgelig fantastisk å spille når det er fullt. Mest sannsynlig er det masse folk fra Trondheim som kommer for å heie på Rosenborg, så det blir fantastisk. Vi gleder oss, selv om de ikke er helt der oppe så har de et bra lag, sier Søderlund.
Tidligere denne sommeren la Vålerenga inn et bud på Søderlund, men han takket selv nei til tross for at han ikke har startet mange kamper for Rosenborg denne sesongen. Nå ser han fram til å vinne over klubben som han fikk tilbud om å spille i.
– Ja, det er klart at jeg vil vinne mot alle. Om det er Haugesund, Vålerenga eller Brann eller hvem som helst. Nå er jeg Rosenborg-spiller og det er jeg utrolig glad for. Jeg skal gjøre alt jeg kan for å vinne serien med Rosenborg i år, sier han.
  • Se Vålerenga - Rosenborg søndag 16. september kl. 20.00 på Eurosport Player og TVNorge.
Eliteserien
Mye regnvær i vente – RBK og Brann frykter ny vannkrig
06/11/2021 PÅ 11:38
Eliteserien
Munnhuggeri før derbyet: – Stas for VIF å komme på besøk til storebror
05/11/2021 PÅ 17:09