Populære sporter
All sport
Vis alt

Kvittet seg med hovedtreneren – tok sin første seier siden mars: – Føles som vi har vunnet serien

Jacob Sundblom Nygaard

Oppdatert 21/05/2018 klokken 20:41 GMT+2

Espen Børufsen scoret kampens eneste mål da Start slo Bodø/Glimt, tre dager etter Mark Dempseys avgang.

Espen Børufsen

Foto: Scanpix

Start - Bodø/Glimt 1-0
– Nå føles det nesten som at vi har vunnet serien, sier Tobias Christensen til Eurosport etter kampen.
Start har ikke vunnet i Eliteserien siden 11. mars. Unggutten kan ikke understreke hvor deilig det smakte med tre poeng mot Glimt.
– Dette er utrolig deilig, for vi har ventet så lenge på det. Det eneste vi kan tenke på og bry oss om er å vinne fotballkamper, og det gjør vi i dag, sier Start-spilleren.

Lettet trener

Mick Priest er fungerende hovedtrener etter Dempseys avgang fredag. Han tar ikke av til tross for at laget endelig vant en fotballkamp.
– Jeg kjenner på en enorm lettelse. I førsteomgang kunne vi kampplanen vår godt og fulgte den bra, så slipper vi dem litt inn igjen, sier Priest, og legger til:
– Men dette betyr ingenting om vi taper de neste fem kampene igjen. Vi har syv poeng og det er fint, men vi må ha om lag 30 til, sier han.

– Latterlig godt

Espen Børufsen var strålende fornøyd med seieren.
– Dette var latterlig godt. Hele laget fortjente dette i dag. Vi hadde pratet om dette og ville så inderlig få det til. Vi har vært inne i en kjip periode, men fortjente denne sliteseieren, sier Børufsen.
Spesielt den første omgangen var han fornøyd med.
– Dette var mange hakk opp! I denne omgangen ser vi ut som et helt annet fotballag. Det er deilig å få en god start på kampen, for det har vi ikke hatt på en stund, sa målscorer Børufsen til Eurosport i pausen.
Angrepsspilleren sendte ballen mellom beina til Glimt-keeper Ricardo etter syv minutter. Start hadde en god åpning på kampen og spilte seg til flere muligheter. Kasper Skaanes var blant annet alene med keeper, men sendte ballen på utsiden av stengene.
Utover i kampen tok gjestene mer og mer over. Glimt hadde flere enorme muligheter til å komme a jour med Start, men brant de mulighetene som kom. Glimt hadde mange store sjanser. Blant annet gikk en Ulrik Saltnes-avslutning i tverrliggeren.
Fredag kom beskjeden om at Mark Dempsey ikke lenger er hovedtrener for Kristiansand-klubben. Bare tre dager senere tok de altså sin første seier siden seriestarten mot Tromsø 11. mars, der de vant 4-1. Det var også lagets eneste seier før hjemmekampen mot Bodø/Glimt.
Se sammendrag fra kampen her!
picture

Børufsen sikret etterlengtet Start-seier

Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame