Populære sporter
All sport
Vis alt

Kun detaljer unna overgang til klubb i OBOS-ligaen

Stian Thelen

Oppdatert 28/12/2018 klokken 15:27 GMT+1

Vidar Ari Jónsson er på vei til Sandefjord. Overgangen blir etter alt å dømme klar over nyttår.

Vidar Ari Jonsson

Foto: Scanpix

Branns høyreback Vidar Ari Jónsson fortsetter karrieren i Sandefjord. Partene skal være enige om en overgang, men det gjenstår noen detaljer som signatur før overgangen formelt er i orden.
Men partene skal være enige om en muntlig avtale og overgangen blir trolig klar over nyttår. Grunnen til det skyldes at partene er på juleferien. Det var Bergens Tidende som omtalte saken først.
– Så vidt jeg vet er vi enige. Nå er folk på juleferie og slikt. Treneren vår er i Spania og Barcelona og spilleren er vel på Island. Men jeg oppfatter det slik at vi er enige, men det gjenstår noen signaturer, sier Sandefjords styreleder Gunnar Bjønness til Eurosport.no.
Den islandske backen kom til Brann foran 2017-sesongen, men klarte ikke å kapre plassen til Amin Nouri før ut på høstsesongen. Forrige vinter ble Taijo Teniste hentet inn som Nouris erstatter etter at han valgte å gå til Vålerenga.
Jónsson ble da lånt ut til den islandske klubben FH der han har spilt hele sesongen. Sandefjord rykket ned til OBOS-ligaen forrige sesong.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame