Branns høyreback Vidar Ari Jónsson fortsetter karrieren i Sandefjord. Partene skal være enige om en overgang, men det gjenstår noen detaljer som signatur før overgangen formelt er i orden.
Men partene skal være enige om en muntlig avtale og overgangen blir trolig klar over nyttår. Grunnen til det skyldes at partene er på juleferien. Det var Bergens Tidende som omtalte saken først.
Eliteserien
Frisparkperle sendte Godset opp på trygg grunn: – Har øvd på dette
22/09/2019 PÅ 18:04
– Så vidt jeg vet er vi enige. Nå er folk på juleferie og slikt. Treneren vår er i Spania og Barcelona og spilleren er vel på Island. Men jeg oppfatter det slik at vi er enige, men det gjenstår noen signaturer, sier Sandefjords styreleder Gunnar Bjønness til Eurosport.no.
Den islandske backen kom til Brann foran 2017-sesongen, men klarte ikke å kapre plassen til Amin Nouri før ut på høstsesongen. Forrige vinter ble Taijo Teniste hentet inn som Nouris erstatter etter at han valgte å gå til Vålerenga.
Jónsson ble da lånt ut til den islandske klubben FH der han har spilt hele sesongen. Sandefjord rykket ned til OBOS-ligaen forrige sesong.
Eliteserien
Svensk toppscorer bekrefter bud fra Mjøndalen
10/08/2019 PÅ 12:15
Eliteserien
FKH-stjerne røk trolig akillesen: – Jeg kommer sterkere tilbake
15/06/2019 PÅ 17:12