Sandefjord - Tromsø 1-0
OSLO/SANDEFJORD (Eurosport.no): – Det var helt nydelig. Dette fortjente vi virkelig, sier Sandefjords Håvard Storbæk til Eurosport.no etter kampen.
Eliteserien
Berget poeng på overtid etter marerittminutter: – Vi sliter
21/11/2021 PÅ 18:21
Det ble ingen stor kamp mellom Sandefjord og Tromsø, men et par sekunders magi var nok for hjemmelaget til å ta tre kjærkomne poeng i bunnen av tabellen og slette rekken på 15 kamper uten seier.
I det 55. minutt la Pau Morer inn ballen foran mål. Der stod William Kurtovic, som fikk æren av å avslutte. 22-åringen klinte til med en nydelig volley opp i krysset. En aldeles utsøkt scoring.
– Han er en spiller som har mye kvalitet i venstrebeinet. Han kan spille i flere posisjoner på midtbanen for oss, samtidig som Sandefjord er klubbens hans. Han ehar mye potensial til å utvikle seg, men han må jobbe hardt. Den scoringen kan gi oss mye selvtillit som vi trenger, sier Cifuentes til Eurosport.no.
Se scoringen. Saken fortsettert under videoen:

Se kunstscoringen som senket Tromsø

Kunstscoring: – Høy klasse

I vår har Kurtovic, som er lillebroren til håndballspiller Amanda Kurtovic, vært på utlån til til Ull/Kisa. Hovedpersonen var fornøyd med scoringen.
– Det var veldig deilig å se den gå inn. Jeg har vært noen måneder i Kisa nå og har fått selvtillit der. Det var fantastisk bra av Morer å se meg der. Jeg tenkte kanskje å ta ned ballen, men jeg ombestemte meg i siste liten at jeg skulle skyte på direkten. Det var deilig.
Eurosports fotballekspert var imponert over roen 22-åringen viste i avslutningsøyeblikket.
– Sandefjord har vært tålmodige og endelig litt folk oppover. Kurtovic smeller ballen ut til Morer og den lille spanjolen chipper den tilbake til lagkompisen. Det er klasse. Han bare bredsider ballen. Se hvor rolig Kurtovic er og plasserer den oppe bak Kongshavn. En vakker scoring i en ganske så traust fotballkamp, sa Skullerud.
– For en måte å komme tilbake til klubben sin etter å ha vært utlånt og fått spilletid andre steder. Det må være en herlig følelse for unggutten, sa Skullerud.
Saken fortsetter under videoen:

– Det er en stygg takling

For det skjedde så for mye før scoringen. Ti minutter ut i første omgang tok Håvard Storbæk telling etter en tøff takling fra Jostein Gundersen, uten at sistnevnte havnet i dommeren bok. Storbæk fikk behandling i flere minutter og hadde synlige knottemerker på kneet.
– Det er en stygg takling. Det er vel Jostein Gundersen som får en dårlig berøring. Det er takling i leggen og knehøyde fra Gundersen som stuper inn og fullfører den taklingen. Vi får håpe det går bra med Storbæk som har vært plaget med skader tidligere i sesongen, sa Skullerud.
– Det var ikke bra. Han legger seg ikke ned uten at det er nødvendig, sa kommentator Asbjørn Myhre.
Storbæk kom seg til slutt på beina og slapp trolig med skrekken etter møtet med Gundersen.
– Når han kom seg gjennom den der, kan han kanskje vare hele kampen. Det var en solid trøkk, sa Sandefjords assistenttrener Geir Ludvig Fevang til Eurosport.no.
Sett denne ukens Eliteserie-podcast?
Eliteserien
Nådeløs Fagermo da Sandefjord banket VIF: – Hårreisende det vi ser
12/09/2021 PÅ 18:00
Eliteserien
Fortvilelse for Tromsø da Glimt sikret tabelltopp med sein scoring
29/08/2021 PÅ 17:53