• Gullkampen: Se Lillestrøm - Rosenborg søndag 21. oktober klokken 18.00 på Eurosport Player
STORO (Eurosport.no):
– Jeg håper selvfølgelig på at Rosenborg tar det hjem. Det bør de klare også, sier Ole Selnæs til Eurosport.no.
Eliteserien
Voldsom temperatur på Åråsen – LSK-spiller så rødt
EN DAG SIDEN
Midtbanespilleren ser de RBK-kampene han kan få med seg fra Frankrike og tror gamleklubben stikker av med seriegullet i Eliteserien. Men Selnæs er ikke særlig begeistret over måten Rosenborg har spilt fotball på denne sesongen.
– Både Rosenborg og Brann har slitt i det siste. Dessverre for Rosenborgs del og min del. Jeg følger veldig tett med og ser de kampene jeg kan.
– Hvordan synes du utviklingen har vært under Coolen?
– Det har vært opp og ned. Det startet veldig bra og du kan ikke ta ham på resultatene, bortsett fra uken før landslagspausen. Men det har ikke vært blendende angrepsfotball. Såpass ærlig må jeg være, sier Selnæs.
Sett denne? Saken fortsetter under videoen:
  • Gullkampen: Se Lillestrøm - Rosenborg søndag 21. oktober klokken 18.00 på Eurosport Player
Men selv om han ikke synes angrepsspillet har vært flott, mener han at Coolen har fått lite tid til å sette sitt preg på laget.
– Men det er vanskelig å komme inn midt i en sesong. Han har nesten ikke hatt en hel treningsuke en gang, siden de har spilt to kamper i uken i tillegg til skader. Det var et ekstremt vanskelig tidspunkt å komme inn på og det skjønner jeg veldig godt. Det handler om å dra i land Eliteserien og kanskje til og med cupen. Europa League har de klart, men klarer de Eliteserien og cupen skal han ha all mulig ære, fortsetter Selnæs.
Heller ikke Alexander Sørloth har latt seg imponere av prestasjonene på banen denne sesongen fra Rosenborg.
– Utviklingen har stått stille en god stund. De må prøve å komme seg ut av det. Det er selvfølgelig vanskelig å gjøre det så mye bedre enn det de gjorde i 2015 (vant Eliteserien og cupen journ.merk), som er den sesongen de hele tiden blir målt på. Da var laget sammensatt, de hadde spillere med gode relasjonelle ferdigheter, de kjente hverandre og hadde spilt lenge sammen.
– Så handler det om sammensettingen, hente riktige spillere til 4-3-3-formasjon og beholde de over tid, sier Sørloth.
Eliteserien
Positiv dialog mellom LSK og Åsen: – Det er egentlig ikke rakettforskning
15/10/2021 PÅ 15:23
Eliteserien
Ny sterk Rosenborg-seier: – Se på Åge Hareide. Han lukter gull!
19/09/2021 PÅ 18:04