– To millioner for en Torgeir Børven som nesten ikke har spilt fotball på mange år er helt hinsides, sier fotballekspert Joacim Jonsson under Eurosport sin Deadlinesending.
26-åringen kom tilbake til Odd i februar og har skrevet under en kontrakt på to og ett halvt år etter en periode i Brann. Sist gang Børven var Odd-spiller var i perioden 2009 til 2012, det resulterte i 61 kamper i Eliteserien og 24 mål.
Champions League
Champions League-rekken Bodø/Glimt må bryte: – Det er noe som fortsatt sitter i
24/08/2022 KLOKKEN 06:25

Plaget av mange skader

Spissen prøvde seg også i nederlandske Twente, men slet mye med skader og slo aldri helt til. Og det er skadene til spissen som gjør at Jonsson er skeptisk til Odd sin signering.
– Børven, om man skal være litt kritisk, er hypet opp. Han er ingen notorisk målscorer, når han scorer mål er det som regel kremmerhus, så vi husker dem i lang tid. Men han er ikke noen målgarantist Odd har hentet. Jeg er litt usikker, det er alt for mye, sier han.
Etter en halv time spilt i mandagens møte med Rosenborg måtte han nok en gang kaste inn håndkleet på grunn av skade. Til Euorsport.no fortalte han at han hadde fått en strekk i leggen, et sted han ikke har slitt med skader tidligere.

– Tror han kan bli veldig god for oss

I følge klubblege Ola Stamnes var Børven 100 prosent friskmeldt før kampen og at skaden kun er en «uheldig koinsidens» da tre Odd-spillere, inkludert Børven, måtte ut med skade i løpet av den første omgangen mot Rosenborg.
– Børven dro til litt for mye i en duell, og fikk en overstrekk i leggmuskelen, sier han.
Børven har denne uken vært på MR-undersøkelse og resultatene derfra vil fortelle mer om hvor lenge han eventuelt blir ute.
På spørsmål om hva Odd har tenkt om å hente en spiller som har vært såpass preget av skader svarer daglig leder Einar Håndlykken følgende under Eurosports sending:
– Det har vært et moment som vi tok for oss da vi skulle hente han. Nå fikk vi jo en liten sak nå, men det kan skje med alle. Men vi tror han kan bli veldig god for oss.
Eliteserien
Glimt berget poeng på overtid mot erkerivalen
16/05/2022 KLOKKEN 18:01
Eliteserien
Dominerte etter kontroversielt rødt kort: – Det er risikoen ved å legge seg i feltet
11/05/2022 KLOKKEN 18:53