Populære sporter
All sport
Vis alt

Kristiansund tester 22 år gammel angrepsspiller

Stian Thelen

Oppdatert 06/09/2018 klokken 17:54 GMT+2

Hurtig nigerianer får teste seg i Kristiansund. Speider Stig Torbjørnsen har latt seg imponere av 22-åringer.

Christian Michelsen

Foto: Scanpix

  • Lokaloppgjørt mandag 17. september: Se Molde - Kristiansund klokken 19.00 på Eurosport Player og MAX
Kristiansund er allerede på jakt etter å forsterke laget til vinteren. Nå får 22 år gamle Paul Obata sjansen til å vise seg frem for trener Christian Michelsen og co i en uke, skriver Tidens Krav.
Nigerianeren har offensive kvaliteter og er en venstrebeint. Til daglig spiller Obata i den hjemlige ligaen for Akwa United. Spilleren kan derfor ikke melde overgang til klubben før til vinteren ettersom overgangsvinduet er stengt.
Sportslig leder i Kristiansund, Kenneth Leren, har ikke besvart Eurosport.nos henvendelse torsdag, men gir dette førsteinntrykket av spilleren til Tidens Krav.
– Det er i hvert fall et hakk opp sammenlignet med noen av dem vi har hatt på prøvespill tidligere, sier Leren.
I sommer ble både Benjamin Stokke og Daouda Bamba solgt til henholdsvis Randers og Brann, mens Flamur Kastrati ble hentet fra Sandefjord på Deadline Day.
Det er speider Stig Torbjørnsen, som jobber for IFK Norrköping og Udinese, som har anbefalt spilleren til klubben. Torbjørnsen mener Obata er en allsidig angrepsspiller og liker det han har sett av spilleren.
– Jeg har sett han og han imponerte meg med hurtighet, fart, er venstrebeint og kan bekle flere posisjoner. Jeg så ham sist i januar og da imponerte han meg. Jeg håper det går bra, både for spilleren selv og Kristiansund. Han har nivået deres inne, men samtidig vet man aldri helt med prøvespillere. Noen kan få nerver og det er mange ting som skal klaffe, sier Torbjørnsen til Eurosport.no.
– Han kan bekle venstre- og høyreving, nummer ti-rollen og kan spille venstreback om det er nødvending. Han har en veldig, veldig bra fart og et rykk. Kristiansund kan bruke ham der de trenger det mest, men han er ikke en helt ren midtspiss, sier Torbjørnsen.
Kristiansund ligger trygt plassert på Eliteserie-tabellen på en 9. plass med 28 poeng.
  • Lokaloppgjørt mandag 17. september: Se Molde - Kristiansund klokken 19.00 på Eurosport Player og MAX
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame