Kristiansund presenterte torsdag midtbanespiller Meinhard Egilsson Olsen som deres ferskeste nysignering. 21-åringen er kantspiller og kommer fra B36 Tórshavn på Færøyene.
Tidligere i høst var han på prøvespill hos klubben og fikk da et bra inntrykk. Nå har han signert en kontrakt ut 2019 med mulighet for forlengelse.
Eliteserien
Eriksen startet nedbetalingen: – Leker med motstanderne som om de er unger
07/08/2022 PÅ 17:55
– Jeg har et klart mål om å bli en del av den faste startelleveren. Jeg er en målbevisst spiller, med fysikk, fart og direkte spillestil som mine største styrker. Jeg vil også si at jeg har et bra tilslag på ballen, og lukter alltid etter målsjanser, sier kantspilleren til klubbens hjemmeside.
Tidligere har 21-åringen spilt for den danske klubben Vendssyssel og NSÍ Runavík i hjemlandet. I tillegg har han aldersbestemte landskamper for Færøyene.
Kristiansund har sikret 5. plassen i årets Eliteserie og har levert en imponerende sesongen. Sportslige leder Kenneth Andrè Leren mener kantspilleren vil bli en bra tilvekst i laget inn mot neste sesong.
– Han har en god høyrefot, og er en veldig fysisk robust spiller for alderen. Meinhard vil gi oss tempo og gjennombruddskraft i form av sin direkte spillestil, sier Leren til klubbens hjemmeside.
Eliteserien
«Utfryste» Udahl reddet Fagermo: – Var redd vi var preget mentalt
10/07/2022 PÅ 17:53
Eliteserien
Åpner opp om skaden: – Det har vært frustrerende
18/06/2022 PÅ 20:39