Populære sporter
All sport
Vis alt

Kristiansund klar med Stokke-erstatter

Christine Skarstein Olsen

Oppdatert 03/08/2018 klokken 18:33 GMT+2

Simon Alexandersson er klar for Kristiansund BK og skal signere en kontrakt på tre og et halvt år.

Christian Michelsen

Foto: Scanpix

  • Se Kristiansund BK - Odd søndag 5. august kl. 18.00 på Eurosport Player. Abonner her!
Det melder Kristiansund BK fredag.
Det er kun den medisiske testen som gjenstår før Simon Alexandersson er klar for Kristiansund BK. I følge Sportslig leder i Kristiansund BK Kenneth A. Leren vil han da være klar til kampen mot Bodø/Glimt søndag 12. august.
Leren sier til Eurosport.no at de har vært på leting etter en erstatter for Benjamin Stokke som dro til Randers tidligere i sommer.
– Vi solgte Benjamin Stokke for to-tre uker siden til Randers, så vi har sett etter en erstatter for han. Vi visste at han kom til å forlate oss i sommer eller etter sesongen. Så vi har kikket bredt på ulike spissalternativ, og landet på Simon til slutt, sier Leren.
– Vi ønsker å ha spisser som har ulike ferdigheter, vi har Bamba som er en typisk bakromsspiss med fart. Så forlot Stokke oss, og da var det det vi var på utkikk etter.
25-åringen har tidligere spilt for svenske klubber som Vimmerby IF, Atvidaberg, AFC Eskilstuna og nå sist for IK Brage.

Stokke ferdig i klubben

I juli ble det klart at Benjamin Stokke forlater klubben for danske Randers. KBKs sportslig leder forteller at Stokke var en fantastisk spiller for laget.
– Han var fantastisk for oss i fjor høst, Bamba ble skadet og Benjamin fikk spissplassen hans. I år har det vært omvendt; Benjamin ble skadet i første kamp så har Bamba tatt over spissplassen. Men Benjamin var en fantastisk spiller for oss, sier Leren.
Han legger også til at de alltid er på utkikk etter gode spillere.
– Vi er alltid åpen for gode spillere, men vi er tilfreds med hvordan troppen ser ut. Bamba er heit, og hvis det kommer noen bud på han som vi vurderer som gode nok, så må vi finne en erstatter for han også.
– Men vår første 11er intakt, slik vi har spilt de siste kampene før sommeren, sier Leren til Eurosport.no.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame