Populære sporter
All sport
Vis alt

Konradsen åpner for utenlandsspill: – Har ikke snakket med Rosenborg

Malin Jornholt

Publisert 06/01/2018 klokken 11:02 GMT+1

Bodøværingen er på utgående kontrakt.

konradsen

Foto: Scanpix

Anders Konradsen kom til Rosenborg fra franske Rennes i 2015, og har stort sett vært fast på midtbanen til seriemesterne siden da. Nå åpner han opp for en retur til utenlandsk fotball hvis «det rette tilbudet dukker opp».
– Det er selvsagt interessant, men for å være ærlig har jeg hatt ferie nå, og ikke tenkt mye på det, sier Konradsen til Adresseavisen.
Tidligere har han uttalt at han er flyttbar hvis et tilbud føles riktig.
27-åringen har kun kontrakt ut 2018, og har ikke hørt noe fra Rosenborg om eventuell forlengelse. Han forklarer overfor avisen at han ikke har snakket med verken klubben eller agenten hans, men påpeker at han trives i Trondheim. Siden i sommer har han også hatt broren sin, Morten Konradsen, i Rosenborg.
Etter en måneds ferie, er midtbanestrategen klar for oppkjøring med Rosenborg. Han har slitt med en leggskade i mange måneder, og målet er å være hundre prosent klar med fotballøktene som starter om få dager.
– Jeg hadde en fin sesong i 2017, men slet litt for mye med en leggskade helt mot slutten av året. Derfor har jeg fokus på dette akkurat nå: Å kunne være 100 prosent tilbake fra dag én, sier han til Adressa.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame