Allerede etter fem minutters spill måtte Tromsøs keeper byttes ut mot Stabæk. Det gikk helt galt da han skulle involvere seg i situasjonen som førte til baklengsmålet mot Stabæk.
Inngripen i situasjonen fikk Eurosports Christian Gauseth til å stusse og trodde keeperen ikke var helt frisk. Kongshavn tråkket nemlig feil i situasjonen og pådro seg en skade.
Eliteserien
Sen utligning reddet sjansesløsende Tromsø
19/06/2022 KLOKKEN 18:02
– Jeg skulle ut for å prøve å redde ballen. Da jeg skulle trå ned i bakken så skjer det noe i den venstre hoften, sier Gudmund Taksdal Kongshavn til iTromsø.
Ifølge avisen kan skaden potensielt holde ham ute i flere uker eller måneder. Mandag skal han undersøkes i Tromsø. Langt mer optimistisk er medisinsk ansvarlig i Tromsø, Jorid Degerstrøm. Hun frykter ikke at keeperen blir lenge ute.
– Han kjenner noe på fremsiden av hoften og skal undersøkes nærmere i løpet av dagen. Vi tror ikke dette er noe som setter ham ut av spill i lang tid, opplyser Degerstrøm til Eurosport.no.
Skaden skal ha skjedd i hofteleddsbøyeren. Keeperen vil ikke ta noen sorger på forskudd, men er innstilt på at noen kamper kan ryke.
– Det er vanvittig trist at dette skjer for min del. Jeg har hatt en fin høst i fjor, og en skadefri og god oppkjøring, sier Kongshavn.

Tromsø slo raskt tilbake etter Stabæks drømmeåpning

Eliteserien
Trømsø forlenget med Helstrup
17/06/2022 KLOKKEN 12:29
Eliteserien
Glimt berget poeng på overtid mot erkerivalen
16/05/2022 KLOKKEN 18:01