• Se kampen mellom Stabæk og Rosenborg fra 20.00 søndag med og på Eurosport Norge!
NADDERUD/OSLO (Eurosport.no): Åtte poeng skiller Stabæk på 13. plass og Rosenborg på andreplass i Eliteserien etter syv spilte runder. I den åttende runden møtes de to lagene, og der har ikke Stabæks unge stjerneskudd ingen planer om å vise respekt for eldre og mer erfarne motstandere.
– Ute på banen har det ikke noe å si hvilken status du har, da gjelder bare hvor bra du gjør det der og da. Jeg tror ikke det kommer til å påvirke meg noe særlig at jeg spiller mot noen lorder for eksempel, sier Ola Brynhildsen og smiler.
Eliteserien
Åpner opp om skaden: – Det har vært frustrerende
18/06/2022 KLOKKEN 20:39

Sikret årets første seier

19-åringen har gjort seg bemerket for Bærums-klubben gjennom sesongstarten. I forrige rundes kamp mot Lillestrøm sikret han årets første seier ved å score to av hjemmelagets tre mål i 3-2-seieren.
Til tross for at han ikke har planer om å vise respekt, synes han likevel det blir stort å møte en storklubb som Rosenborg.
– Det blir veldig morsomt at Rosenborg gjester Nadderud. Det blir en stor kamp, så vi håper det blir fullt her på stadion. Så skal vi vise at vi kan slå ett av de beste lagene i serien, sier han overfor Eurosport.no.
Saken fortsetter under videoen:

Møter gamleklubben

Et spesielt møte blir det også for tidligere Rosenborg-spiller John Hou Sæter. 20-åringen debuterte for Rosenborgs A-lag allerede i 2014 i cupkampen mot Orkla.
– Dette blir jo mitt første møte med Rosenborg. Med en gang terminlisten kom ut, satte jeg av den datoen. Det er en viktig kamp, sier han til Eurosport.no.
Stabæk fikk en brutal start på sesongen med tre strake bortekamper, men har likevel sikret seg syv poeng. Søndag møter de et Rosenborg-lag som bør ha tre poeng for å henge på serieleder Brann som nå har syv poeng å gå på ned til trønderne.
Eliteserien
Helland med gladmelding før RBK-kampen
17/06/2022 KLOKKEN 12:18
Eliteserien
Godset «reiste kjerringa» – valset over svakt RBK-lag: – Et abslolutt lavmål
08/05/2022 KLOKKEN 17:53