Etter at to Eliteserie-runder er gjennomført har ennå ikke Ranheim fått sin debut i Eliteserien grunnet avlyste kamper. Nå skal det nyopprykkede laget fra Trondheim bryne seg på Molde i rosenes by førstkommende fredag, før de møter RBK på onsdag.
– Vi møter Norges to beste lag, og får testet oss skikkelig. Det blir veldig bra for oss. Så langt har vi egentlig kun møtt Kristiansund som har vært relevant nok. Nå får vi prøvd oss mot god motstand, og får testet oss på tempoet, sier trener Svein Maalen til Adresseavisen.
Eliteserien
Reagerer sterkt på NFF-grep: – Det der høres helt sjukt ut
21/08/2021 PÅ 09:42
Ranheim har hatt en god sesongoppkjøring med seks seire på åtte kamper, men som Maalen sier til Adresseavisen, så har de ikke møtt relevante nok lag enda. Kampen mot Kristiansund endte 1-1, og Maalen tror det kan være bra å bryne seg på de beste lagene i Norge.
– På en måte kan vi ha godt av å få oss en liten påminnelse om at vi skal opp på neste nivå. Derfor håper jeg at de gir oss trøbbel. At vi får en påminnelse om det som venter oss. Samtidig er det viktig å presisere at vi ikke håper at vi skal tape og bli satt på plass skikkelig, sier Maalen til Adresseavisen.
– Jeg regner med at vi får trøbbel i perioder, og får kjenne på hvilke områder vi er nødt til å heve oss. Dette blir god læring for oss, fortsetter han.
Eliteserien
Brutalt møte med KBK – stoppet Stabæks vinnerstreak: – En realitycheck
14/08/2021 PÅ 17:58
Eliteserien
Nedrykkstruede Stabæk tapte bunnkampen: – Ikke èn positiv ting
04/07/2021 PÅ 15:01