Det skriver Adresseavisa tirsdag.
Rosenborgs tidligere trener er varslet om å vitne for klubben i saken om trenersparkingen.
19. juli fikk Kåre Ingebrigtsen og Erik Hoftun sparken som trenere. Klubbens styreleder begrunnet sparkingen med at klubbens utvikling hadde vært for dårlig.
Eliteserien
Frisparkperle sendte Godset opp på trygg grunn: – Har øvd på dette
22/09/2019 PÅ 18:04
11. september det ble kjent at de sparkede trenerne ville trekke RBK for retten for usaklig oppsigelse og for krav om erstatning. Det skrev VG. To uker senere fikk Eurosport.no bekreftet at klubben hadde mottatt stevningen fra Ingebrigtsen og Hoftun.
Ifølge Adresseavisa er det nå kjent hvilke personer de ulike partene har varslet som vitner. Det kommer frem i rettsboken fra planleggingsmøtet i Sør-Trøndelag tingrett.
I saken mellom Rosenborg og Ingebrigtsen finner vi Nils Arne Eggens navn på vitnelisten. I saken mellom klubben og Hoftun er ikke den tidligere treneren listet opp.
I tillegg er en rekke person med tilknytning til RBK varslet som vitner.
Vitnelisten til Kåre Ingebrigtsen og Erik Hoftun vil bli offentliggjort først 8. november.
De tidligere RBK-trenerne er representert av advokat Stein Kimsås-Otterbech i Advokatfirmaet Thommessen AS og advokat Andreas Messelt Ekker i Bjerkan Stav Advokatfirma AS.
Forberedende rettsmøte i begge sakene er planlagt å finne sted 11. januar. Det er satt av fem dager, 21.-25. januar, til å behandle sakene i Sør-Trøndelag tingrett. Dommer er Anne Marie Selvaag.
  • Se storoppgjøret mellom Brann og Rosenborg på EurosportPlayer og TVNorge søndag kl. 20
(©NTB/Eurosport.no)
Eliteserien
Svensk toppscorer bekrefter bud fra Mjøndalen
10/08/2019 PÅ 12:15
Eliteserien
FKH-stjerne røk trolig akillesen: – Jeg kommer sterkere tilbake
15/06/2019 PÅ 17:12