• Se Eurosports Deadline Day-sending på Eurosport Norge og Eurosport.no onsdag fra kl. 20!
Christian Eggen Rismark forlater Ranheim og blir Brann-spiller.
Det bekrefter Ranheim onsdag formiddag.
Eliteserien
Glimt-spilleren tatt på senga av Knutsens idé: – En spennende tanke
05/12/2021 PÅ 09:55
– Jeg gleder meg veldig. Det er en stor klubb i norsk sammenheng med ambisjoner. Tror det er en god match for meg på nåværende tidspunkt, sier midtstopperen til Ranheims hjemmeside.
Christian Eggen Rismark er den første av flere forventede bekreftelser fra Bergen onsdag.
I tillegg til Nils Arne Eggens barnebarn er Daouda Bamba og Jesper Löfgren på plass i Bergen for å fullføre overganger til serielederne.
Med både Eggen Rismark og svenske Löfgren inn ser det ut til at bergenserne på sikt forbereder seg på et salg av enten Vito Wormgoor eller Bismar Acosta.

Takker midtstopperen

Ranheim benytter anledningen til å takke Eggen Rismark for innsatsen.
– Christian har blitt gitt gode vekstvilkår og muligheter i Ranheim. Han har tatt alt med begge hender og hatt ei sterk utvikling. Fra 3.divisjon til Eliteserien på få år. En god historie. En ekte Ranheim-gutt hele bydelen er stolt av, en ekte Ranheim-gutt som når som helst er velkommen tilbake til klubben, forteller trener Svein Maalen om Eggen Rismark.
Foruten opphold i Strindheim og Nardo, har 22-åringen tilbragt omtrent hele sitt fotballspillende liv i klubben han nå forlater.
– Det har vært en fantastisk tid i Ranheim. En klubb som har sett potensialet i meg og gitt meg muligheten til å bli en bedre spiller. Jeg kommer alltid til å være Ranheim-fan, uansett hvor jeg spiller, sier Eggen Rismark.
Eliteserien
Berget poeng på overtid etter marerittminutter: – Vi sliter
21/11/2021 PÅ 18:21
Eliteserien
Mye regnvær i vente – RBK og Brann frykter ny vannkrig
06/11/2021 PÅ 11:38