Populære sporter
All sport
Vis alt

KBK-treneren: – Det er ikke «Tause Birgitte» som står bak der

Oppdatert 09/07/2018 klokken 22:26 GMT+2

Kristiansund-trener Christian Michelsen roser keeper Sean McDermott.

Sean McDermott

Foto: Scanpix

I 3-2-seieren over Strømsgodset mandag, noterte Kristiansund-keeperen seg for flere sterke redninger. KBKs trener Christian Michelsen var veldig fornøyd med hva sisteskansen presterte.
– Vi vil ikke bytte Sean mot noen, det har vi sagt lenge. Vi er meget fornøyd med Sean. Han er litt av en type fordi han vil noe. Det er ikke «Tause Birgitte» som står bak der, han bidrar både med matchvinner-redninger og kommunikasjon sammen med et fantastisk stopperpar. Vi er god bak der, sa Michelsen etter kampen mot Strømsgodset mandag.
– Sean har vært god i hele år og i hele fjor. Vi har matchvinnere i begge ender og vi har en fantastisk gjeng som bidrar til at dette er et sterkt kollektiv. Det er masse gode spillere i dette kollektivet som KBK er forbundet med, la han til.
Se intervjuet med Christian Michelsen her (saken fortsetter under videoen):

– Fy faen så deilig

Sisteskansen for Kristiansund var selv i ekstase etter seieren mot Strømsgodset. Han noterte seg for flere store redninger i KBK-målet.
– Sinnsykt gøy. Det er så mye jeg har lyst å si, men fy faen så deilig det er, sa Sean McDermott til Eurosport etter kampen.
– Hvordan var det å stå der i andre omgangen?
– Det var mye temperatur, men det var deilig å komme herfra med en seier, sa han.
Se intervjuet med McDermott her (saken fortsetter under videoen):
Sean McDermott har juniorerfaring fra Arsenal og har tidligere spilt i Start, Sandnes Ulf og Ullensaker/Kisa før han i januar i fjor kom til Kristiansund. Etter seieren mot Strømsgodset mandag tar Kristiansund ferie på en åttendeplass med 23 poeng.
– Laget gjør en fantastisk kamp og det er så deilig å ta ferie med en seier. Det fortjener vi virkelig. Alle gutta gjør en fantastisk jobb, både de bak og foran. Det er en skikkelig lagseier og veldig gøy, sa McDermott etter kampen.
Neste kamp for Kristiansund er mot Odd søndag 5. august kl. 18.00. Kampen kan du se på Eurosport Player.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame