Kristiansund-spiller Flamur Kastrati var gjest i Eurosports Fotballmandag-sending. Der fikk han i oppgave å lage en liste over de tre spillerne han mener er mest undervurdert i Eliteserien.
Disse tre spillerne mener han får mye mindre ros enn hva de egentlig fortjener:
Eliteserien
Reddet Brann på overtid etter fryktelig keepertabbe: – Skikkelig kalddusj
17/10/2021 PÅ 16:59
3. Stian Ringstad (27), Sandefjord.
– Etter at han kom til Sandefjord har han fått spille uke ut og uke inn. Da har han også vist hva han er god for. Han er en unorsk venstreback, glad i komme fremover, og jeg har veldig sansen for ham. Vi har dessuten spilt sammen på landslag tidligere, og jeg kjenner ham veldig godt.
2. Liridon Kalludra (27), Kristiansund.
– Han er mye av hjernen bak det vi skaper offensivt, er klok på banen og har en veldig god fot. Jeg kunne valgt flere fra Kristiansund, men mener Kalludra nok er den av våre som er mest undervurdert. Han kunne fått mye mer oppmerksomhet for sine prestasjoner denne sesongen.
1. Philip Zinckernagel (23), Bodø/Glimt.
– Han har skapt utrolig mye problemer for motstanderne gjennom hele sesongen og er unorsk i stilen. Han står for mye målpoeng i Glimt, og skaper alltid trøbbel for motstanderen. En veldig god fotballspiller som sanker massevis av poeng, sier Kastrati om dansken.
Kommentator Petter Bø Tosterud mener også Zinckernagel er en juvel.
– Sammen med Layouni på den andre kanten står han får uforutsigbarhet. De la tre millioner på bordet for ham, og mine rapporter fra Danmark før sesongen sa at det var litt i overkant. Men han har virkelig levert etter at han kom til Glimt, sier Bø Tosterud, om spilleren som står bokført med fem scoringer på 23 kamper for de gule og svarte.
Kastrati og Kristiansund ligger på femteplass i Eliteserien med to runder igjen å spille. Til helga møter de Brann på hjemmebane. Den kampen ser du på MAX og Eurosport Player klokken 18.
Se hele diskusjonen fra Fotballmandag her!
Eliteserien
Voldsom temperatur på Åråsen – LSK-spiller så rødt
16/10/2021 PÅ 18:22
Eliteserien
Positiv dialog mellom LSK og Åsen: – Det er egentlig ikke rakettforskning
15/10/2021 PÅ 15:23