Scanpix

Kårer Eliteseriens mest undervurderte: – Han skaper alltid trøbbel

Kårer Eliteseriens mest undervurderte: – Han skaper alltid trøbbel

06/11/2018 11:26Oppdatert 06/11/2018 12:38

Flamur Kastrati har valgt de tre spillerne han mener får for lite ros for sine prestasjoner i Eliteserien.

Kristiansund-spiller Flamur Kastrati var gjest i Eurosports Fotballmandag-sending. Der fikk han i oppgave å lage en liste over de tre spillerne han mener er mest undervurdert i Eliteserien.

Disse tre spillerne mener han får mye mindre ros enn hva de egentlig fortjener:

3. Stian Ringstad (27), Sandefjord.
– Etter at han kom til Sandefjord har han fått spille uke ut og uke inn. Da har han også vist hva han er god for. Han er en unorsk venstreback, glad i komme fremover, og jeg har veldig sansen for ham. Vi har dessuten spilt sammen på landslag tidligere, og jeg kjenner ham veldig godt.

2. Liridon Kalludra (27), Kristiansund.
– Han er mye av hjernen bak det vi skaper offensivt, er klok på banen og har en veldig god fot. Jeg kunne valgt flere fra Kristiansund, men mener Kalludra nok er den av våre som er mest undervurdert. Han kunne fått mye mer oppmerksomhet for sine prestasjoner denne sesongen.

1. Philip Zinckernagel (23), Bodø/Glimt.
– Han har skapt utrolig mye problemer for motstanderne gjennom hele sesongen og er unorsk i stilen. Han står for mye målpoeng i Glimt, og skaper alltid trøbbel for motstanderen. En veldig god fotballspiller som sanker massevis av poeng, sier Kastrati om dansken.

Kommentator Petter Bø Tosterud mener også Zinckernagel er en juvel.

– Sammen med Layouni på den andre kanten står han får uforutsigbarhet. De la tre millioner på bordet for ham, og mine rapporter fra Danmark før sesongen sa at det var litt i overkant. Men han har virkelig levert etter at han kom til Glimt, sier Bø Tosterud, om spilleren som står bokført med fem scoringer på 23 kamper for de gule og svarte.

Se hele diskusjonen fra Fotballmandag her!