Reaksjonene var mange etter at LSKs fangruppering varslet at de kom til å være stille i 19 minutter og 17 sekunder hjemme mot Tromsø for å vise sin misnøye.
Kun små deler av lagets supportere valgte å stå ved styrevedtaket om å være stille. De aller fleste gjorde tvert imot - og sang av full hals.
Eliteserien
Eksperten slakter laget – treneren er ikke overrasket
21/11/2021 PÅ 12:23
Nå erkjenner styret i Kanarifansen at de bommet. Det var Romerikes Blad som først omtalte saken.
– Vi var alle enige om at behovet for å uttrykke frustrasjon over resultatene var nødvendig. Vi anerkjenner at timing var feil, står det blant annet på deres Facebook-side.
– Vi, som alle andre LSK supportere elsker klubben og vil aldri svikte klubben. Vi, som alle andre kan gjøre feil. Det er blitt påpekt, i aller høyeste grad. Vi beklager! står det videre.
Her er hele innlegget, som ble lagt ut på supportergruppens Facebook-side tirsdag.
Til våre medlemmer, Lillestrøm Sportsklubb og det øvrige Åråsenpublikummet
Vi, styret i Kanari-Fansen Lillestrøm gikk søndag kveld ut med en melding om at det skulle være en stilleaksjon hjemme mot Tromsø. Denne aksjonen ble påtenkt som et resultat etter tapet mot IK Start søndag 16.08.18. For oss var det viktig å vise at noe måtte gjøres. Det finnes en tribunegruppe bestående av representanter fra Kanari-Fansen, Ultras Felt C, Lillestrøm SheDevils, Custodes, Bøffelberget og øvrige tribuneengasjerte. Tribunegruppa ble forhørt med tanke på en aksjon. Enigheten om at noe måtte gjøres var unison. Styret tar selvkritikk på å i det hele tatt ha foreslått en aksjon på denne måten. Vi var alle enige om at behovet for å utrykke frustrasjon over resultatene var nødvendig. Vi annerkjenner at timing var feil.
Reaksjonene kom umiddelbart etter at styret gikk ut med aksjonen. Styret føler vi oppnådde en massiv oppmerksomhet i form av at klubben og fansen var blitt en stor snakkis. Vår forventning om at spillerne måtte gi 100% ble i aller høyeste grad belyst, og i etterpåklokskapens lys burde aksjonen vært avblåst på dette tidspunktet. Engasjementet som kom viser alle hvor mye Lillestrøm Sportsklubb betyr, og hvor viktig det er at Lillestrøm Sportsklubb overlever i Eliteserien.
Situasjonen ble vanskelig for styret å forholde seg til, og kommunikasjonen med supportermassen kokte bort. I et forsøk på å gjøre alle til lags ble det forsøkt en mellomløsning der man var stille i noen få minutter for så trykke til for fullt. Dette resulterte i at «alle» ble misfornøyd, både de som var i mot aksjonen, og de som var for. Vi beklager for at dette ble som det ble.
Samtidig må det ikke være tvil rundt at styret i aller høyeste grad handlet i en visjon om å støtte klubben og gutta. Det kom dessverre ikke frem i denne aksjonen. Vi, som alle andre LSK supportere elsker klubben og vil aldri svikte klubben. Vi, som alle andre kan gjøre feil. Det er blitt påpekt, i aller høyeste grad. Vi beklager!
Vi ønsker å benytte deres oppmerksomhet til å invitere til en mobilisering inn mot den viktige kampen mot Stabæk søndag 30.09.18. Dette er og blir kanskje DEN viktigste kampen i år! Her må det trøkkes til, og erfaringen viser at når vi alle står sammen, supportere, spillere og det øvrige Åråsenpublikummet, så er det ingen som kan slå oss!
Opp og fram for Sportsklubben!
Styret
Eliteserien
Null fyr i teltet: – Vi blir for feige
07/11/2021 PÅ 19:56
Eliteserien
Munnhuggeri før derbyet: – Stas for VIF å komme på besøk til storebror
05/11/2021 PÅ 17:09