Etter at Frode Kippe ble utvist etter to gule kort i kampen mot Sarpsborg 08 søndag, sa han at det kokte inni seg.
I Fotballrunden etter kampen diskuterte Eurosports panel de to gule kortene til Lillestrøms Kippe.
Eliteserien
Null fyr i teltet: – Vi blir for feige
07/11/2021 PÅ 19:56
– Frode Kippe er en sindig mann, han er en tøffing på fotballbanen, det har han alltid vært. Jeg har aldri opplevd Frode Kippe som spesielt stygg, men han kan være uvøren fordi han er svær. Han liker å tråkke til i dueller og her møter han en spiss som gjør det samme, sier Eurosports Thomas Myhre.
Det ble tøffe dueller mellom Kippe og Sarpsborg 08s spiss Patrick Mortensen.
– Hvis du ser på de tre tilfellene isolert sett, så er det ingenting å si på at Frode blir utvist i dag. Han er litt heldig at han ikke får gult på første, andre er et resultat av to albuer høyt oppe. Jeg sier ikke at han prøver å sikte på han med albuen, men når den siste kommer og han feier over Patrick Mortensen, så kan han skylde seg selv at han får sitt andre gule og blir utvist, legger Myhre til.
  • Se Eurosports Deadline Day-sending på Eurosport.no Norge og Eurosport Norge onsdag kl. 20!
Se situasjonene her (saken fortsetter under videoen):

– Det er et soleklart kort

Det var Sarpsborg 08s Patrick Mortensen duellene gikk hardt utover.
– Patrik Mortensen er litt sånn fiketryne, han oppsøker stoppere, gir en liten kakk i hælen, eller en liten dytt og her prøver han rett og slett å komme rundt Frode. Frode går opp med armen og prøver å gjøre seg større enn det han er. Han blir rasende fordi han får to situasjoner mot seg mot Patrick Mortensen, sier Eurosports Bernt Hulsker.
– Her feier han rett og slett over Patrick, det er et soleklart kort, det er oransje, kanskje direkte rødt, legger han til.
Tromsøs Simen Wangberg som selv har spilt mot Patrick Mortensen fikk spørsmål om han syntes at Sarpsborg 08-spissen var irriterende.
– Ja, først og fremst så er han en god fotballspiller, men så er han også en som liker å søke kontakt med stopper. Og gjerne gi en liten kakk rett før du skal klarere en ball eller ta med deg ballen fremover. Han er en ekkel spiller å møte og fysisk robust, så det var litt forventet at det var en del kamper mot Kippe i dag, sier Wangberg.
Utvisningen til Kippe betyr at han må stå over neste kamp for Lillestrøm som er mot Haugesund søndag 19. august kl. 18.00. Kampen kan du se på Eurosport Player.
Eliteserien
Munnhuggeri før derbyet: – Stas for VIF å komme på besøk til storebror
05/11/2021 PÅ 17:09
Eliteserien
Vil forhindre nye skandalescener: – Vi skal være synlige
04/11/2021 PÅ 16:05