MOLDE/OSLO (Eurosport.no):
Molde ligger på åttendeplass i Eliteserien etter en vårsesong der ting ikke har gått helt på skinner for Ole Gunnar Solskjærs menn. Treneren erkjenner at det ikke er godt nok.
– Det er ustabilt, dessverre. Vi kunne tenkt oss å være høyere opp, og jeg hadde forventet det også. For hvis du ser på tabellposisjonen så ligger vi altfor langt bak, sier Solskjær til Eurosport.
Eliteserien
Senket «storebror» med to effektive minutter: – Nå lukter de på edelt metall
29/08/2021 PÅ 17:56

– Sesongdefinerende

Romsdals-klubben møter Stabæk i helga, og har igjen Brann og Vålerenga før det blir pause i Eliteserien. Treneren legger ikke skjul på viktigheten av de kommende kampene.
– Vi har tre kamper frem til Europa League-kvalifiseringen, og de kampene kan du kalle sesongdefinerende for oss. Jeg vil se at vi er stabile. At det ikke blir seier, tap, seier, men at vi leverer jevnt både resultatmessig og prestasjonsmessig, sier Solskjær.
– Hvor viktig blir Stabæk-kampen?
– Den blir alfa og omega, fordi det er den neste. Den er alfa og omega fordi vi gjerne vil ha med oss en god følelse inn mot Brann-kampen.

– Aldri sagt vi er et gull-lag

Molde har allerede tapt fem kamper denne sesongen og har måttet tåle kritikk fra omgivelsene.
– Hva jeg synes om kritikken er jo ikke så viktig. Jeg forstår at det er viktig med engasjement rundt oss, og jeg forstår at folk vil ha oss høyere på tabellen. Men jeg har aldri snakket om at vi er et gull-lag. Vi hadde håpet å være bedre enn i fjor, og da er vi sånn ca på skjema. Det betyr at vi foreløpig dessverre ikke er bedre enn vi var, men det har vi fremdeles muligheten til, sier han.
– Hva blir nøkkelen for dere fremover?
– Vi må score mål på de sjansene vi har. De fleste kamper har vært avgjort på stang ut eller stang inn. Vi har bare hatt en og en halv kollaps denne sesongen, og de aller fleste kampene er veldig jevne, sier Ole Gunnar Solskjær.
Se denne ukens Eliteseriepodvcast uten Rekdal.
Eliteserien
Reagerer sterkt på NFF-grep: – Det der høres helt sjukt ut
21/08/2021 PÅ 09:42
Eliteserien
Lå under 0-2 til pause for Molde – Viking-debutant senket tabellederne: – Det er galskap
15/08/2021 PÅ 18:04