• Se Lillestrøm - Stabæk på søndag 30. september kl. 18.00 på Eurosport Player. Abonner her!
BEKKESTUA/OSLO (Eurosport.no):
– Det er veldig viktig for klubben, men det er veldig viktig for meg også. Jeg vil ikke tape mot gamle lagkamerater og gamle supportere, så jeg gleder meg til å komme tilbake på den gamle hjemmebanen min og slå fugla, sier Ohi Omoijuanfo til Eurosport.no.
Eliteserien
Eksperten slakter laget – treneren er ikke overrasket
21/11/2021 PÅ 12:23
I den 24. serierunden møtes Lillestrøm og Stabæk. To lag som begge kjemper for å unngå nedrykk til OBOS-ligaen. Men for den tidligere Lillestrøm-spilleren er det ekstra viktig å vinne mot gamleklubben.
– Ja, selvfølgelig, men vil jo ikke tape mot klubben man har vært i før. Jeg hadde selvfølgelig mange gode stunder der og gode minner derfra, men jeg skal ikke ned dit for å tape. Det skjer ikke, sier han.
Se Ohi Omoijuanfo snakke om Lillestrøm-kampen her (saken fortsetter under videoen):

Støtte fra supportere

Før forrige Lillestrøm-kamp gikk Kanari-Fansen ut å sa at de ville arrangerte en stilleaksjon på kampen mot Tromsø, men som majoriteten av LSK-supporterne ikke deltok i. Ohi fortalte at han ikke hadde opplevd noe sånn fra Stabæks supportere.
– Stabæk-supporterne er supportere som alltid er bak ryggen vår. Det har vært gode tider og tøffe tider. Nå er det litt tøffe tider igjen, men da er de fortsatt bak oss.
Lillestrøm står med 23 poeng etter 23 serierunder, likt som både Strømsgodset og Start. Han sier at støtten fra tribunen er utrolig viktig.
– Jeg sa det før Ranheim-kampen at det kan utgjøre forskjellen på null, ett eller tre poeng å ha supporterne i ryggen. Det å høre dem synge og rope kan gi dem det ekstra vi trenger for å vippe kampene i vår favør, så det er viktig, sier Ohi.
Og Stabæk-trener Henning Berg mener de får god nok støtte fra supporterne.
– Vi har bra støtte. Bare slik som i kampen mot Ranheim hvor vi kommer under 0-1 og 2-1 så var det ikke noe piping eller buing, folk støttet laget og hjalp spillerne og fikk bra backing hele veien så det er kjempe bra, sier Berg til Eurosport.no.
– Hvor viktig er det for spillerne å vite at de er der for dem?
– Det er selvfølgelig viktig, fordi hvis spillerene føler støtte fra de rundt så er det lettere å prestere bra, sier han.
Stabæk ligger på en 13. plass i Eliteserien med 23 poeng, like mange som Start og Strømsgodset. Søndag kl. 18.00 møter de Lillestrøm. Kampen kan du se på Eurosport Player.
Se Henning Berg snakke om supporterstøtten her:
Eliteserien
Null fyr i teltet: – Vi blir for feige
07/11/2021 PÅ 19:56
Eliteserien
Munnhuggeri før derbyet: – Stas for VIF å komme på besøk til storebror
05/11/2021 PÅ 17:09