• Bunndramaet: Se Lillestrøm - Bodø/Glimt klokken 19.00 på Eurosport Player og MAX
LILLESTRØM/OSLO (Eurosport.no):
– Jeg er veldig selvkritisk. Kanskje litt for mye i perioder, sier Thomas Lehne Olsen til Eurosport.no.
Eliteserien
Voldsom temperatur på Åråsen – LSK-spiller så rødt
16/10/2021 PÅ 18:22
– Samtidig er det slik jeg er. Gjør jeg dårlige ting går det inn på meg.
Mandag kan Lillestrøm ta steget opp fra kvalifisering til grunn når Bodø/Glimt kommer på besøk. LSK-spissen har hamret inn ti fulltreffere i Eliteserien denne sesongen og 15 totalt i alle turneringer. Lehne Olsen er mannen som skal skyte de gulkledde til Eliteserie-spill også i 2019.
Men selv om målene har rent inn denne sesongen for 27-åringen, er han ikke nådig når han skal evaluere egne prestasjoner denne sesongen. Ikke godt nok, mener han selv, tross det faktum at han aldri har scoret mer.
– Det er mål jeg blir målt på. Der synes jeg det har vært for dårlig. Effektiviteten har vært for dårlig. Jeg er den som er øverst der og skal dytte ballen i mål, sier Lehne Olsen.
  • Bunndramaet: Se Lillestrøm - Bodø/Glimt klokken 19.00 på Eurosport Player og MAX
Se reportasjen. Saken fortsetter under videoen:
Forrige runde ble det 2-3-tap for Ranheim borte før Strømsgodset feide over LSK og sendte de ut av cupen i semifinalen. En tung uke for laget på kvalifiseringsplass. Spissen innrømmer at skuffelser går ekstra inn på ham mentalt.
– Jeg har en dårlig uvane med at jeg kanskje tenker litt for lenge på det. Det er noe jeg må prøve å jobbe med. Å bli kvitt en bom ganske fort.
Men ikke alltid lett å glemme. Fotball betyr mye for spissen og nå kjemper klubben om å overleve i Eliteserien. Da bør de vinne mot Glimt.
– Den kampen blir knallhard. Det er ingenting annet enn tre poeng som er godt nok. Jeg regner med de fleste har lyst til å revansjere de to tapene som kom nå.
  • Bunndramaet: Se Lillestrøm - Bodø/Glimt klokken 19.00 på Eurosport Player og MAX
Eliteserien
Positiv dialog mellom LSK og Åsen: – Det er egentlig ikke rakettforskning
15/10/2021 PÅ 15:23
UEFA Europa Conference League
Utsolgt mot Roma: – Merker trøkket i hele byen
11/10/2021 PÅ 14:47