To kamper. To mål. Det er fasiten for Mohammed Fellah i Sandefjord. Scoringene har bidratt til ett poeng mot både Stabæk og senest Bodø/Glimt.
– Det har vært deilig å spille fotball, smiler Fellah til Eurosport.no.
Eliteserien
Berget poeng på overtid etter marerittminutter: – Vi sliter
21/11/2021 PÅ 18:21
29-åringen med en fortid i Vålerenga er likevel rask til å påpeke at han ikke er der han ønsker å være formmessig.
– Det er jeg ikke nå. Jeg trenger noen uker til, og noen kamper til, før jeg er på mitt beste. Jeg jobber knallhardt hver dag og får god hjelp av trenerteamet, så jeg håper jeg snart er i kanonform, advarer han.

– Ikke for god for OBOS-ligaen

Sandefjord har syv poeng opp til trygg plass før helgens Eliteserie-runde. Klubben har kun ett tap på de siste seks kampene, men har kun vunnet to kamper totalt i Eliteserien 2018.
– Jeg kan ikke si at jeg er for god for OBOS-ligaen. Jeg må bevise det i de kampene som er nå, så får jeg ta det derfra. Jeg tenker ikke på OBOS-ligaen i det hele tatt, sier han.
Før returen til norsk fotball var han innom Esbjerg, Nordsjælland og et lån til Odense. Verken spilletid eller muligheter ble slik han hadde sett for meg.
– På slutten var det mye som ikke stemte mellom meg og det meste der egentlig. Jeg har prøvd å legge det bak meg og fokusere på det jeg kan gjøre noe med. Det er de kampene som er igjen.
– Var det trenerteamet? Kan du si noe konkret om hva det gjaldt?
– Vi matchet bare ikke hverandre. Det er jeg det føler. Det gikk fint i starten, så ble det noe mellom meg, treneren og tingene som var der. Ikke noe mer enn det egentlig. Det var en tøff periode. I hvert fall når man ikke spiller kamper. Det er det man elsker, sier han.
Nå kommer han med et løfte til Sandefjord-fansen. Og kanskje lukter det enda flere scoringer av Fellah.
– Jeg skal gjøre alt for at vi blir i Eliteserien. Jeg har vært igjen og trent mye avslutninger, smiler han.
Se intervjuet her:
Eliteserien
Mye regnvær i vente – RBK og Brann frykter ny vannkrig
06/11/2021 PÅ 11:38
Eliteserien
Peker på manglende bredde etter skuffende sesong: – Kalkulert risiko
31/10/2021 PÅ 15:37