Populære sporter
All sport
Vis alt

Jaktes av utenlandske klubber – kan være tapt for Kristiansund

Jonas Moen Rye

Oppdatert 12/12/2018 klokken 10:09 GMT+1

Klubber i flere land skal være interessert i Kristiansunds keeper.

Kristiansunds keeper Sean McDermott

Foto: Scanpix

  • Se terminlisten til Eliteserien og OBOS-ligaen bli presentert på Eurosport.no onsdag 19. desember
Sean McDermotts (25) tid i Kristiansund virker å være forbi. Sisteskansens kontrakt går ut ved nyåret, og foreløpig har han ikke skrevet under på en ny avtale med klubben.
Etter det Eurosport.no kan erfare er det interesse for keeperen fra flere europeiske land. Blant dem Danmark, Belgia, Nederland og Østerrike.
Forrige uke sa den irsk-norske 25-åringen til Eurosport.no at det stadig dukket opp nye muligheter, men at han fremdeles hadde god dialog med klubben som endte på 5. plass i Eliteserien denne sesongen og har fått et tilbud fra dem. Samtidig innrømmet han at det er et vanskelig valg.
– Jeg prøver å vente så lenge som mulig når det kommer til Kristiansund, det kommer opp nye interessante klubber hele tiden.
McDermott har heller aldri lagt skjul på at han har ambisjoner om å bli førstekeeper for det irske landslaget. Da trenger han en klubb hvor han spiller fast og blir satset på.
– Vi må se hvem som vil ha meg som førstekeeper, sa han da Eurosport.no pratet med ham sist.
Eurosport-ekspert Thomas Myhre er klar på at sisteskansen må ut av Norge om han skal ha håp om å etablere seg på det irske landslaget.
– Han må opp på et høyere nivå enn Eliteserien. Han har en fortid fra engelske klubber, blant annet Arsenal, og det må han utnytte. Hvis han kunne fått til en overgang til England er det bra, mener Myhre.
  • Se terminlisten til Eliteserien og OBOS-ligaen bli presentert på Eurosport.no onsdag 19. desember
picture

Kristiansund banket Brann

Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame