BERGEN (Eurosport.no): Lørdag formiddag returnerer et kjent fjes til Brann Stadion.
Vidar Ari Jónsson er tilbake etter at han forlot klubben på utlån i april.
Eliteserien
Reddet Brann på overtid etter fryktelig keepertabbe: – Skikkelig kalddusj
17 TIMER SIDEN
– Utgangspunktet er at han skal være tilbake i morgen, sier sportssjef Rune Soltvedt til Eurosport.no.
Brann-backen har tilbragt sesongen hos islandske Hafnarfjördur, men ettersom sesongen er over for den islanske klubben returnerer Jónsson allerede nå.
I den islandske toppdivisjonen har Jónsson fått 15 kamper fra start for laget som til slutt endte på 5. plass.

Får ikke bidra i gullkampen

24-åringen er imidlertid ikke spilleberettighet for Brann, men vil være med å trene med klubben sin ut sesongen. Backen har ikke spilt kamp for Hafnarfjördur siden 8. august.
Brann har hele tiden balansert på kanten av utlendingskvoten i Eliteserien, og valgte derfor å låne ut Jónsson inneværende sesong.
– Det blir kjekt å få han tilbake. Han er en fin fyr og en populær mann i gruppen. Da vi leide han ut, visste vi at han ikke ville bli spilleklar før i januar, men det blir absolutt et tilskudd på treningsfeltet, sier Soltvedt.
Om Brann-backen skal ha en fremtid i Bergen også i årene som kommer, må bergenseren løse utfordringen med antall utlendinger i stallen på en annen måte.
PS! Etter en tøff treningsuke var det flere av spillerne som ga seg tidlig på fredagens Brann-trening, uten at de står i fare for å miste kampen mot Stabæk. Samuel Sahin-Radlinger og Ludicino Marengo er tilsynelatende de eneste spillerne Lars Arne Nilsen ikke har tilgjengelig søndag. Den østerrikske sistskansen trente alternativt hele økten og var ikke med i noen øvelser med laget.
Eliteserien
Stabæk i poengnød holdt nullen mot Strømsgodset
29/09/2021 PÅ 19:14
Eliteserien
Aune (20) er fansens nye håp: Holder liv i Brann med praktraid
11/09/2021 PÅ 17:52