• Se Molde - Rosenborg søndag klokken 20.00 på Eurosport Player og Eurosport Norge
OSLO/MOLDE (Eurosport.no):
– Det er de åtte poengene vi rotet vekk før, mellom og etter Zenit-kampen, var det som kostet oss muligheten til at vi kunne ha snakket om å ta igjen Rosenborg, sier Ole Gunnar Solskjær til Eurosport.no.
Eliteserien
Mye regnvær i vente – RBK og Brann frykter ny vannkrig
06/11/2021 PÅ 11:38
Før møte med Rosenborg ligger Molde på 3. plass langt unna en gullkamp mellom Brann og Rosenborg. Solskjær er klar på hvor gullkampen røk for Moldes del. Etter å ha feid over Brann på hjemmebane røk blåtrøyene borte mot Stabæk, hjemme mot Ranheim og uavgjort mot Odd i Skien. Mellom der spilte de også et dobbeloppgjør mot Zenit der russerne avanserte til Europa League på Moldes bekostning.
(Hvor stor stjerne er Erling Braut Haaland? Saken fortsetter under videoen):

– De tre kampene der irriterer meg

Kampene gjør Molde-manageren fortsatt irritert. Spesielt Stabæk-kampen ergrer han seg skikkelig over.
– Med tanke på det som skjedde på banen, fortjente vi å vinne. Vi hadde tre skudd i stangen og tverliggeren mot Stabæk. Men Ranheim-kampen fortjente vi ikke å vinne. De tre kampene der irriterer meg, men det var verdt et forsøk. Vi var veldig nærme mot Zenit, fortsetter Solskjær.
Men selv om han er irritert, angrer han ikke.
– Vi må nesten gå for alt når vi er den klubben vi er. Noen ganger går det galt. Det gjorde det dessverre da.
  • Se Molde - Rosenborg søndag klokken 20.00 på Eurosport Player og Eurosport Norge

Solskjær: – Sinnssykt surt

Molde imponerte mot Zenit og var kun ett mål unna ekstraomganger på hjemmebane. Solskjær tror laget ville ha avansert til Europa League om de hadde fått en motstander av kaliberet Sarpsborg 08 og Rosenborg fikk.
– Det er enkelte ganger der man er maks uheldig og møter et veldig godt lag. Den prestasjonen vi hadde mot Zenit, hadde slått begge de to Rosenborg og Sarpsborg 08 møtte. Men sånn er cup. Enkelt å greit. Det var sinnssykt surt. Men vi har reist oss nå med to seiere etter en liten ferie.
– Hadde vi kommet inn i Europa League hadde vi hatt et helt annet moment å bygge inn mot neste sesong. Det hadde vært kjekt, men vi kan ikke begynne å tenke på det nå.
  • Se Molde - Rosenborg søndag klokken 20.00 på Eurosport Player og Eurosport Norge
For etter Odd-kampen er det blitt to strake seiere. Med kun Eliteserien igjen å fokusere på er Solskjær klar på hva han forventer av eget lag inn mot sesongslutt.
– Vi må bare sørge for å komme til Europa neste år. Det er vi nødt til.
Eliteserien
Senket klubben som ikke ville ha han nok en gang: – Kreves noe spesielt
30/10/2021 PÅ 17:55
Eliteserien
Eksperten lovpriser Berg-erstatteren: – Enda skarpere enn Patrick
27/10/2021 PÅ 08:10