• Bunndramaet: Se Strømsgodset - Lillestrøm søndag klokken 18.00 på Eurosport Player
BERGEN/OSLO (Eurosport.no):
– Det er sånt som skjer i fotball og så går det alltid utover deg selv, sier Tokmac Nguen til Eurosport.no.
Eliteserien
Viking muret igjen og vant mot Godset: – Sinnssykt deilig
17/10/2021 PÅ 17:07
Godset-spilleren fikk gult kort etter å ha sparket til vannflaskene ved Brann-benken i ren frustrasjon. «Tokki» må derfor stå over den viktige hjemmekampen mot Lillestrøm til helgen. Et hardt slag for et presset Godset som kjemper for å overleve i Eliteserien.
I forkant av flaskesparkingen var midtbanespilleren i duell med Branns Bismar Acosta, der Godset-spilleren får seg en liten knuff som gjør at han ender opp inne på rødtrøyenes benk.
– Jeg føler jeg blir dyttet. Han tar meg ut der og det kunne blitt stygt, og slik vi holdt på i andre omgang tar jeg det utover flaskene. Da blir det slik det blir.
– Jeg er mest sur på meg selv. Jeg skuffer BP og hele gjengen. I den perioden vi er i nå kan jeg ikke holde på slik. Men spillerne klarer seg. Det er ikke det som er greien, fortsetter «Tokki».
  • Bunndramaet: Se Strømsgodset - Lillestrøm søndag klokken 18.00 på Eurosport Player
Se episoden. Saken fortsetter under videoen:

Ba om å få bli byttet ut

Det tok ikke mange sekunder før han skjønte hva det innebar. I forkant av situasjonen spurte Godset-trener Bjørn Petter Ingebretsen om han ville bli byttet ut.
– Det irriterer meg litt. Han spurte om han skulle bytte meg ut, men jeg sa nei. Etter det skjedde dette. Det er ekstra surt, sier «Tokki».
Etter det gule kortet ba han om å bli byttet ut.
– Jeg ville ikke få rødt kort. Jeg mistet det litt der. Jeg sa til ham at han kunne gjøre det han trengte å gjøre.
– Hvor lenge siden er det du har vært så emosjonell på banen?
– Du var det sist, sier «Tokki», og sikter til episoden der han tok ut frustrasjonen på vei inn til garderoben etter å ha blitt byttet ut mot Haugesund.
  • Bunndramaet: Se Strømsgodset - Lillestrøm søndag klokken 18.00 på Eurosport Player
Her tar Godset-spilleren ut frustrasjonen sist. Saken fortsetter under videoen:

– Utilgivelig

Eurosports fotballeksperter mener det er forståelig at midtbanespilleren blir frustrert, men mener han ikke kan ta det ut på flaskene.
– Jeg har gjort mye dumt selv og fått mange dumme gule kort, men dette er utilgivelig. Han er en av Godsets viktigste brikker. Han blir tatt litt ut der. Jeg skjønner at han er frustrert, de ligger under og han ligger og kaver der. Så er det lett å feie til en slik flaske. Så treffer han godt og de flyger opp, sier Bernt Hulsker.
Thomas Myhre reagerte på måten han opptrådte på etter det gule kortet og frem til han ble byttet ut.
– Jeg forstår at han er frustrert, men det rettferdiggjør ikke at han sparker flaskene. Men når han fikk det gule kortet og han er kanskje den fremste offensive bidragsyteren når han er i slag, ikke minst i toppetasjen. Han er ute til neste kamp mot LSK og etter det gule kortet, går han rundt på banen i over ett minutt. Han har sikkert rett til å være frustrert, men slik bidrar du ikke til kollektivet.
  • Bunndramaet: Se Strømsgodset - Lillestrøm søndag klokken 18.00 på Eurosport Player
Eliteserien
Voldsom temperatur på Åråsen – LSK-spiller så rødt
16/10/2021 PÅ 18:22
Eliteserien
Positiv dialog mellom LSK og Åsen: – Det er egentlig ikke rakettforskning
15/10/2021 PÅ 15:23