– Dette er fotball. Det smeller og akkurat nå er det veldig tungt. Dette var en kamp som vi absolutt ikke skulle tape, sier Sandefjord-trener Magnus Powell til Eurosport.
Før pause så det lovende ut. Men Sandefjord raknet fullstendig i andre omgang mot Ranheim og bortelaget tok med seg tre poeng hjem til trøndelag etter en sterk snuoperasjon.
Eliteserien
Store skadeproblemer for Bodø/Glimt i sliteseier: – Vi mister det litt
10/04/2022 KLOKKEN 17:59

– Det er mitt ansvar

Trener Magnus Powell var kritisk til seg selv og eget lag etter smellen. Nå vil han studere kampen nøye for å se hvordan laget kan levere bedre prestasjoner etter pause og fremstå tydeligere i spillestilen. Han mener flere spillere ikke fulgte planen etter pause og at han bommet på kommunikasjonen underveis. Det endte med total kollaps.
– Det er mitt ansvar. Det er noe med kommunikasjonen i pausen. Jeg må se kampen igjen og så må vi ha en tydeligere plan, for det er noen som vil spille og noen som ikke vil spille. Vi begynner å spille langt fra dypt i banen. Det er utrolig at vi taper, men det er mitt ansvar og det må vi jobbe med til søndag, sier Sandefjord-treneren.
– Hva mener du med at det er noen som ikke vil spille?
– Vi kunne brukt midtbanespillerne mer, men vi våger ikke å gjøre det. Jeg vet ikke om noen var trøtte. Det er noen som møter, men så slår vi langt. Da blir det feil hele tiden. Vi skulle vært oppe og vunnet andreballer. Det er to kamper på rad nå, der vi taper alt i andre omgang. Vi er fullstendig overlegne i første omgang.
  • Se Sandefjord - Kristiansund søndag klokken 18.00 på Eurosport Player og Eurosport Pluss 2
Saken fortsetter under videoen:

Se høydepunktene: Her er Ranheims snuoperasjon et faktum

– Vi må skjerpe oss

Mohamed Ofkir fikk sin første kamp fra start i Sandefjord-drakten og scoret et fint mål før pause etter slapt press i Ranheim-forsvaret. Angriperen vet at det kan bli skjebnesvangert om ikke de klarer å ta poeng mot lag som Ranheim. Nå vil han at spillerne skal gå i seg selv.
– Det er ikke bra. Vi ledet 1-0, men tapte. Vi må skjerpe oss og jobbe enda hardere. Dette er for dårlig, sier Ofkir til Eurosport, og fortsetter:
– Vi må opp minst tre hakk. Vi skal ha tre poeng mot Ranheim.
  • Se Sandefjord - Kristiansund søndag klokken 18.00 på Eurosport Player og Eurosport Pluss 2
Eliteserien
Berget poeng på overtid etter marerittminutter: – Vi sliter
21/11/2021 KLOKKEN 18:21
OBOS-ligaen
– Det er fryktelig vanskelig å si hva som skjer videre
20/10/2021 KLOKKEN 11:51