• Gullduellen: Se Brann - Rosenborg søndag klokken 19.30 på Eurosport Player og TVNorge
BERGEN/OSLO (Eurosport.no):
– Hvis jeg ikke er hundre prosent, spiller jeg ikke. Da kan du tenke på om ting gjør vondt og slikt. Jeg må være helt klar, spesielt til en slik kamp, sier Samuel Radlinger til Eurosport.no.
Eliteserien
Kalt «Judas» da han vraket RBK – i kveld ble han VIF-helt på Lerkendal
16 TIMER SIDEN
For nøyaktig én uke siden var østerrikeren tilbake i trening etter operasjonen i kneet som har holdt ham borte fra banen de siste ukene. Onsdag trente keeperen for seg selv.
Radlinger bekrefter at han merker fremgang og har et håp om å stå kampen på søndag, men er ikke helt sikker på om han blir klar.
– Forrige uke trente jeg for første gang. Det å røre seg var litt rart, men i dag føles det mye bedre. Jeg er veldig glad for det.
– Hvor langt unna er du for å spille søndag?
– Vi må se torsdag på hvordan fremdriften er. Hvis det ikke er noe irritasjonen, kan vi gjøre litt mer. Målet er å trene med laget på fredag. Hvis det ikke er noen problem, vil jeg være klar til å spille på søndag.
  • Gullduellen: Se Brann - Rosenborg søndag klokken 19.30 på Eurosport Player og TVNorge
Sett denne ukens podcast? Saken fortsetter under videoen:
Østerrikeren ønsker ikke å ta noen sjanser.
– Det er den viktigste kampen denne sesongen. Vi har et utsolgt stadion og noen fra familien kommer for å se kampen. Jeg vil spille kampen, men hvis jeg ikke er hundre prosent, kommer jeg ikke til å være til hjelp for laget. Jeg må være hundre prosent for å være klar.
Hvis Radlinger ikke blir klar til å spille kommer han til å støtte vikaren Markus Olsen Pettersen. 19-åringen har stått fire kamper i østerrikerens fravær og hvis han står mot Rosenborg vil det utvilsomt være hans største kamp mellom stengene. Radlinger mener vikaren har gjort en god figur.
– Før hans første kamp prøvde jeg å holde ham litt rolig og fortelle ham at han er en veldig god keeper. Han viste at han er en veldig god keeper. Jeg er veldig glad på hans vegne for vi er veldig gode venner. Hvis du er venn med keeperen du konkurrere mot, er det bedre for laget, sier Radlinger.
  • Gullduellen: Se Brann - Rosenborg søndag klokken 19.30 på Eurosport Player og TVNorge
Sett denne?
Eliteserien
Reddet Brann på overtid etter fryktelig keepertabbe: – Skikkelig kalddusj
18 TIMER SIDEN
Eliteserien
Ny sterk Rosenborg-seier: – Se på Åge Hareide. Han lukter gull!
19/09/2021 PÅ 18:04