• Se Rosenborg - Vålerenga søndag 24. juni kl. 20.00 på Eurosport Player og Eurosport Norge.
TRONDHEIM/OSLO (Eurosport.no):
Kåre Ingebrigtsens Rosenborg ligger på en tredjeplass, sju poeng under serieleder Brann. Den siste uken har trønderne hatt ferie, men onsdag var spillere og trenere tilbake på feltet. Nå tar Ingebrigtsen selvkritikk og mener de må fremstå bedre på banen.
Eliteserien
Null fyr i teltet: – Vi blir for feige
07/11/2021 PÅ 19:56
– Vi må bli bedre enn det vi har vært. Det gjelder både trenere og spillere. Nå har vi hatt en uke ferie og da har vi fått benyttet den til å se oss selv litt i speilet. Alle må vise seg i en bedre utgave av seg selv, sier Ingebrigtsen.
De to siste kampene har resultert i tap for trønderne, først tapte de 1-2 da de tok imot Brann, før det ble en 1-2-smell borte mot Tromsø. Ingebrigtsen erkjenner at de ikke har vært gode nok.
– Vi er ikke brutal, men direkte. Det handler om at hver enkelt ikke har vært gode nok, det gjelder både meg og spillerne. Nå handler det om å bli gode nok, gjøre ting ordentlig og ikke minst fremstå som Rosenborg. Et RBK som vi kjenner bedre enn det som har vært tilfelle i vår, sier han.
Saken fortsetter under videoen:

– Vi føler vi har noe ugjort

Med en uke fri fra hverandre er Ingebrigtsen klar for å ta fatt på resten av sesongen, som handler om både serie, cup og kvalifisering til Champions League.
– Vi har vært sammen nesten hver eneste dag siden midten av januar. Ferie er godt, men det handler like mye om å være sammen med familien og kose seg med dem i en uke. Det skal ikke mer enn en liten uke før vi er klare igjen og gleder oss til å komme i gang. Vi føler vi har noe ugjort og har ganske mange prosent opp til der vi skal være. Opp der er jeg sikker på at vi skal klare å komme, sier Ingebrigtsen.
Han sier at han må bli tydeligere på hva de ønsker og hvordan de skal fremstå som et lag.
– Nå har det virket på spillere og trenere som det har vært litt diffust. Da må vi tilbake til spillestil og terpe på det. Så skal vi fremstå som en mer kjent utgave av Rosenborg.
Sett denne ukens podcast? Saken fortsetter under videoen:

Kritisk til seg selv

Ingebrigtsen er enig i kritikken han har fått rundt spillestil.
– Jeg kan ikke si at vi har fått for mye kritikk. Den kritikken som har kommet har vært berettiget. Vi synes selv at vi ikke har vært gode, og da skjønner jeg at andre ikke synes det heller. Sånn er det i Rosenborg og det må vi leve med, sier RBK-treneren.
En selvkritisk Bendtner snakket for første gang ut om VM-vrakingen og RBK-fremtiden. Han var heller ikke fornøyd med det han selv har prestert for Rosenborg.
– Jeg har ikke vært 100 prosent tilfreds med det jeg har levert nå i år, og er motivert for å vise at jeg kan bedre, sa han til Eurosport.no.
  • Se Rosenborg - Vålerenga søndag 24. juni kl. 20.00 på Eurosport Player og Eurosport Norge.
Eliteserien
Mye regnvær i vente – RBK og Brann frykter ny vannkrig
06/11/2021 PÅ 11:38
Eliteserien
Munnhuggeri før derbyet: – Stas for VIF å komme på besøk til storebror
05/11/2021 PÅ 17:09