Finnmarkingen tråkket over på trening 26. mars. Det var lenge fryktet at han skulle være ute i seks uker, men tidlig i forrige uke lovet 30-åringen at han skulle være tilbake mot Haugesund søndag. Og midtbanemannen innfridde løftet.
Han bidro sågar med to scoringer i 4-2-seieren mot laget fra «måkebyen» søndag.
Eliteserien
Roser ungutten før ilddåpen i «Norges største kamp»: – Det er imponerende
04/09/2022 KLOKKEN 10:19
– Det var deilig. Vi spiller med masse entusiasme og «trøkk» på hjemmebane, så jeg er glad for at jeg fikk spille, sier Ranheim-kapteinen til NTB.
Reginiussen hadde ispose på foten etter kampslutt.
– Det var jo et kraftig overtråkk jeg fikk (i mars). Da blir den fort litt hoven etter å ha spilt kamp. Det handler om å gjøre det rette så fort som mulig etterpå, sier han, med henvisning til isposen og å holde overtråkket i sjakk.
Saken fortsetter under videoen:

Se Ranheims målfest her

Cup og serie

Ranheim har et hektisk kampprogram framover. Onsdag venter Kvik borte i cupen. Søndag reiser Ranheim til Åråsen for å møte Lillestrøm i serien. Tre dager senere tar trønderne imot Brann på hjemmebane, før Vålerenga kommer på besøk tre dager deretter.
– Foten har fått brukbart med tid på seg, men vi må se litt på hvordan den reagerer. Det er ikke sikkert jeg skal spille alt av kamper med en gang, poengterer Ranheim-kapteinen.
– Det kommer mange kamper nå, og vi har mange midtbanespillere som er i form, legger han til.
Ranheim-trener Svein Maalen er naturlig nok glad for å ha Reginiussen i spill igjen.
Saken fortsetter under videoen:

Glad Maalen

– Det betyr mye å ha kapteinen vår tilbake på banen. Han er den med mest rutine, og vi vet at han leverer hver gang. Samtidig har vi vist at vi kan prestere uten ham også, minner Maalen om overfor NTB.
– Det er et par-tre andre spillere som virkelig har vært utrolig bra i flere kamper på rad nå, kanskje spesielt en spiller som Erik Tønne. Og det i en rolle han ikke har spilt i på flere år, legger Maalen til.
Ranheim er med helt oppe i teten i Eliteserien etter ni poeng på fire kamper. Mads Reginiussen har imidlertid beina godt plantet på jorda.

Foran storebror

– Det er artig å være med der oppe. Vi setter mer pris på det enn å være i bunnen. Men vi må først og fremst tenke på prestasjonene som ligger bak poengene. Klarer vi å holde trykket oppe framover også, da kan det bli artig. Men det er ikke første gang at et nyopprykket lag biter fra seg i starten. Vi er nødt til å holde trykket oppe hver gang, poengterer Ranheim-kapteinen.
Reginiussen tenker lite på at Ranheim ligger over Rosenborg og storebror Tore Reginiussen på tabellen.
– Vi konkurrerer ikke med Rosenborg. Vi tar dette som utvikling, det er masse læring i dette (spill i Eliteserien). Vi ønsker å ta så godt mulig vare på sjansen vår som vi kan. Og jeg og Tore unner hverandre all mulig suksess, sier en fornøyd Mads Reginiussen.
(©NTB)
Eliteserien
Åpner opp om skaden: – Det har vært frustrerende
18/06/2022 KLOKKEN 20:39
Eliteserien
Helland med gladmelding før RBK-kampen
17/06/2022 KLOKKEN 12:18