• Se Sandefjord - Odd lørdag klokken 18.00 på Eurosport Player og Eurosport Norge
Fredrik Semb (28) og Odd er fortsatt ikke enige om ny kontrakt. Midtstopperen er på utgående kontrakt denne sesongen. Samtidig pådro 28-åringen seg en skade i låret i mai som holder ham ute hele sesongen.
Onsdag melder TA at partene er et stykke unna enighet om en ny kontrakt. Det er derfor uvisst om han fortsetter i klubben. Ifølge avisen er Brann en av klubbene som følger spillerens situasjon.
Eliteserien
Berget poeng på overtid etter marerittminutter: – Vi sliter
21/11/2021 PÅ 18:21

– Ikke noe dialog

Agent Kent Karlsen bekrefter at skandinaviske klubber følger skade- og kontraktssituasjonen, men vil ikke kommentere konkrete klubber.
– Akkurat nå har vi ikke noen dialog, og konklusjonen i sommer var at vi foreløpig ikke blir enige med de premissene som ligger der. Jeg må poengtere at det har vært en god dialog og Odd ønsker Fredrik med videre, men vi er altså ikke enige. Ballen ligger nå hos Odd og Fredrik vil konsentrere seg om å være tålmodig og bli frisk, sier Kent Karlsen til TA.
Odds daglige leder Einar Håndlykken vil ikke kommentere saken overfor avisen.
  • Lad opp til runden med Fotball Direkte søndag klokken 17.00 på Eurosport Player og Eurosport Norge
Sett denne? Saken fortsetter under videoen:

Åpnet for klubbytte i sommer

I sommer åpnet Odd-spilleren opp overfor Eurosport.no om muligheten å bytte klubb.
– Det er usikkert hvor jeg spiller neste sesong. Klubbens beskjed var at jeg måtte tenke på meg selv, og da skal jeg jo gjøre det. Vi var i forhandlinger om ny kontrakt frem til jeg ble skadet. Nå er det helt stille, sa han.
– Det betyr at du skal prate med andre klubber?
– Jada, nå går kontrakten snart ut og da får jeg snakke med andre klubber etter 1. juli, sa han.
I sommer solgte Odd John Kitolano og Thomas Grøgaard, spillere som var på utgående kontrakt. Samtidig ble det klart at Viljar Myhra går gratis til Strømsgodset etter sesongen. Eurosports Eliteserie-ekspert Christian Gauseth var kritisk til Odd etter spilleravskjedene.
Foran 2019-sesongen er det flere spillere som er på utgående kontrakt. I Eurosports podcast denne uken utrykker Gauseth sin bekymring for at Odd kan havne i samme situasjon og ber klubben om å forlenge med flere sentrale spillere.
– Nå skal dere høre etter Håndlykken og Fagermo. Dette er dere helt sikkert klar over. Men ut 2019 har dere Rossbach, Ruud, Bergan, Samuelsen, Nordkvelle, Kitolano og Hagen på utgående kontrakt. Hvis dere skal ha dette laget dere har nå videre, må dere ta valget nå. Ikke sause det vekk slik dere har gjort ellers i år. Dette er bare et velment råd. Begynn nå. Få dette i boks. Ta avgjørelsene og så slipper dere mer kritikk fra meg, sier Gauseth.
  • Se Sandefjord - Odd lørdag klokken 18.00 på Eurosport Player og Eurosport Norge
Sett denne?
Eliteserien
Klarer ikke forklare hva som skjedde: – Våknet og tenkte «er det virkelig sant?»
31/10/2021 PÅ 14:37
Eliteserien
Brennhet Lehne Olsen: Dette har ikke LSK klart siden 2006 og Rösler
18/09/2021 PÅ 17:57