Populære sporter
All sport
Vis alt

I oppvaskmøte etter å ha nektet å spille

Stian Thelen

Publisert 24/04/2018 klokken 15:14 GMT+2

Erin Pinheiro ønsket ikke å spille for Haugesunds andrelag. Trener Eirik Horneland innrømmer at de har noe å tygge på.

Erin Pinheiro

Foto: Getty Images

  • Se Start - Haugesund søndag klokken 18.00 på Eurosport Player og Eurosport Pluss 3
Erin Pinheiro-sagaen fortsetter. Haugesunds Deadline Day-signering fra St. Etienne fikk først kalde føtter og nektet å reise til Norge. Mandag nektet unggutten å spille kamp for Haugesunds andrelag i 4. divisjon.
Pinheiro troppet opp i garderoben før han forsvant, og dermed ikke spilte kampen. Tirsdag har trener Eirik Horneland pratet med unggutten som er på et sesonglangt lån fra St. Etienne. Horneland har ikke besvart Eurosport.nos henvendelser tirsdag, men sier til Haugesunds Avis at midtbanespilleren ikke ville spille kampen og erkjenner at de har en liten utfordring.
– Pinheiro forklarte at han ikke hadde lyst til å spille for 2-laget, uten at vi fikk eller krevde noen lang utredning. Det viktigste var at jeg fikk fortalt ham hvordan vi jobber og tenker i FKH. Hvilke holdninger og verdier vi har. Og hvilken plan vi har for ham, sier Horneland.
Ifølge Horneland har midtbanespilleren et voldsomt potensial, men trolig trenger han en halvannen måned på å bli klar for spill. Fysisk må han bygge seg opp. Nå har Eliteserie-klubben skissert en plan for 20-åringen og er fortsatt villige til å satse på ham denne sesongen.
– Pinheiro ga i dagens møte uttrykk for at han er motivert for å spille for FKH. Han har også gjennomført en god fysisk økt. Så får vi håpe at det er starten på noe bra. Men vi har fått noe å tygge på, sier Horneland.
Klubben har ikke gitt unggutten noen frist, men om han ikke vil være med på dette opplegget sendes han trolig hjem til Frankrike igjen, ifølge Haugesunds Avis.
Overgangen ble klar så sent som seks timer før overgangsvinduet stengte, men kom ikke til Haugesunds som avtalt dagen derpå. Først tirsdagen etterpå, nesten en uke etter overgangen ble klar, kom han til klubben.
– Det har kokt litt i hodet hans. Nå er det heldigvis på rett plass, sa Horneland til Eurosport.no rett etter at spilleren hadde kommet.
  • Se Start - Haugesund søndag klokken 18.00 på Eurosport Player og Eurosport Pluss 3
picture

Keepertabbe sørget for tre Haugesund-poeng

Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame