Scanpix

Hyllet som lagets beste – vrakes når Vålerenga kommer på besøk

Hyllet som lagets beste – vrakes fem dager senere

20/05/2018 16:35Oppdatert 20/05/2018 16:39

Christian Landu Landu må etter alle solemerker tre til side når Tromsøs assistkonge er tilbake i aksjon mandag.

Christian Landu Landu har ikke vært bortskjemt med spilletid for Tromsø denne sesongen. Siddisen fikk bare sin andre kamp fra start da Bodø/Glimt ble slått 1-0 på bortebane 16. mai.

Etter kampen var TIL-trener Simo Valakari full av lovord om den tidligere Viking-spilleren, og trakk ham fram som lagets beste.

Men ros fra sjefen er imidlertid ikke synonymt med ny plass i startelleveren til det Eurosport Player-sendte oppgjøret mot Vålerenga fem dager senere.

Gjermund Åsen er omsider tilbake etter et lite skadeavbrekk, og ifølge avisen var det trønderen som var inne igjen i elleveren på siste trening før mandagens kamp.

Midtbanespilleren har vært ute med en føling på baksiden av låret siden oppgjøret mot Kristiansund 29. april. Selv om han har vært nær ved å returnere både til oppgjørene mot Lillestrøm og sist Bodø/Glimt, har Tromsøs assistkonge likevel måttet holde igjen.

– Man må gjøre det som er riktig for laget. Sist gang var det riktig, men nå er det deilig å kunne kjenne at man er tilbake, sier Åsen til avisen.

Sammen med Åsen er det også venetet at Simen Wangberg er tilbake igjen i laget etter skade.

Ifølge Nordlys ble følgende ellever drillet på trening søndag:

Kongshavn – Ødegaard, Wangberg, Gundersen – Taylor, Antonsen, Gamst Pedersen, Åsen, Nilsen – Berntsen, Espejord.

Video - Før Runden: – Brann-stopperne ser farlige ut

12:09
0
0