Populære sporter
All sport
Vis alt

Hyller Høgli: – Har gjort en fantastisk jobb for både Tromsø og Norge

Oppdatert 27/09/2018 klokken 16:32 GMT+2

Brann-spiller Ruben Yttergård Jensen har bare gode ord å si om tidligere lagkamerat Tom Høgli etter at han bestemte seg for å legge opp.

Tom Høgli Yttergård Jensen

Foto: Scanpix

BERGEN/OSLO (Eurosport.no):
Tidlig torsdag kom nyheten om at Tromsø-spiller Tom Høgli legger opp etter sesongen. En som synes det er synd at han legger opp er tidligere lagkamerat Ruben Yttergård Jensen, som nå spiller for Brann.
– Jeg synes det er veldig synd, men jeg tror vi alle må respektere den avgjørelsen som Tom tar. Han har gjort en fantastisk jobb både for Tromsø og Norge og han kan være stolt over det han har prestert på fotballbanen, sier Yttergård Jensen til Eurosport.
De to spilte sammen for Tromsø fra 2007 til 2011 før Høgli dro til den belgiske klubben Club Brugge. Yttergård Jensen har bare gode ord å si om Tromsø-spilleren.
– Det er en jævli solid type, det er en klassemann. Jeg elsker å spille fotball med han og liker godt å være sammen med han. Det er synd for Fotball-Norge, men jeg håper at han holder seg innenfor fotballen, sier han.
Se intervjuet med Ruben Yttergård Jensen her (saken fortsetter under videoen):
På Twitter er det flere som husker tilbake til da Norge møtte Portugal i 2011 og Høgli som temmet Ronaldo, men Yttergård Jensen husker også godt hvordan han var utenfor banen.
– Du har jo alt det han har gjort på banen som er fantastisk, mot Ronaldo og scoret landslagsmål og vært veldig god og solig. Men også måten han var utenfor banen, han dro alltid med seg lagkamerater. Og hvis han skulle skylde på noen så var det alltid seg selv først, det var en herlig type å ha på laget, sier han.
Neste serierunde møtes de to lagene når Tromsø tar imot Brann på Alfheim. Kampen kan du se på Eurosport Player og MAX mandag 1. oktober kl. 19.00.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame