FÅ MED DEG ALT FRA ELITESERIEN MED EUROSPORT PLAYER!
Haugesund var før sesongstart spådd et tøft år i Eliteserien. Etter seks spilte kamper ligger de på en sjetteplass på tabellen med sine ti poeng etter å ha gjort flere riktige valg så langt.
Et av disse valgene mener Eurosports ekspertkommentator Thomas Myhre er å få inn Babajide David Akintola.
Eliteserien
FKH-profilens klare dom: – Drita dårlig!
28/08/2021 PÅ 11:58
– Han spilte i OBOS-ligaen for Jerv i fjor, scoret ni mål og har hatt en strålende start på sesongen. Han har vært toneangivende på flere av scoringene til Haugesund så langt i år, i tillegg til å ha en del assister, sier Myhre.
(I videoen nederst i artikkelen kan du se hvorfor Myhre hyller Akintola!)
Så langt i sesongen har nigerianeren stått for to scoringer, men det er trekkene han gjør før målene scores som Myhre lar seg imponere av.
– Dette er en spiller som har tatt Eliteserien med storm. Haugesund har gjort en god jobb med å hente han inn, selv om han kun er på lån fra Midtjylland, sier Myhre.
Så sent som i søndagens kamp mot Strømsgodset gjorde 22-åringen det meste av forarbeidet alene før Torbjørn Kallevåg satte inn hjemmelagets første mål i kampen som endte 1-0 fordel Haugesund.
Målet ble i etterkant omtalt som en tabbe av Bernt Hulsker som satt sammen med Myhre i Eurosports Fotball Direkte under kampen.
– Dette er en typisk greie. Han prøver å få bort beina og komme fort nok ned, men så sklir ballen under ham. Det er en feil av Strømsgodset som sørger for at Haugesund vinner, sa Hulsker.
Eliteserien
Brutal nedtur etter ledelse: – Kan ikke annet enn å føle litt med Brann
21/08/2021 PÅ 19:52
Eliteserien
Bakenga-erstatter med hat-trick mot Haugesund
15/08/2021 PÅ 18:11