Scanpix

– Hvis alle har det inntrykket, er det helt konge

– Hvis alle har det inntrykket, er det helt konge

16/04/2018 12:44Oppdatert 16/04/2018 16:38

Vegard Skjerve mente Haugesund undervurderte Ranheim og sa det var pinlig at de tapte. Ranheim-spiss Michael Karlsen håper flere har samme innstilling.

Uttalelsen fikk Ranheim-spiss Michael Karlsen til å reagere, noe han ga uttrykk for blant annet på Twitter.

– Nei, jeg flirer av den. Det får stå for hans regning. Vi har fokus på oss selv, sier Karlsen til Eurosport.no.

– Hvis alle har det inntrykket er det helt konge

– Hvis alle har det inntrykket er det helt konge. Da er det mange som får seg en overraskelse. Vi har fokus på oss selv og det har funket bra, sier Karlsen.

– Medaljeplasse allerede med en kamp mindre spilt. Hadde dere forventet det?

– Nei, det hadde vi ikke. Vi hadde troen på oss selv og skulle bite fra oss fra start. Vi har startet bedre enn vi hadde trodd og det er helt rått å være Ranheim-spiller om dagen. Vi scorer mange mål og dominerer kamper ganske mye, sier Karlsen, og påpeker hvorfor laget står med 10 scoringer på fire kamper.

– Vi spiller angrepsfotball. Vi få mye folk inn i boks og har mange løp inn. Alle vet hva de skal gjøre og vi har en bra plan i angrepet. Indreløperne og midtbanen fyller på i boks.

Saken fortsetter under videoen:

Video - Se Ranheims målfest her

-01:-01

Vil score tosifret

Før sesongen ble Ranheim tippet rett ned igjen, blant annet av Eurosports eksperter. Spissen vil mener de ikke har gjort forhåndstipsene til skamme. Ennå.

– Nå har vi kun spilt fire kamper. Vi har tre seiere. Det var ingen som hadde forventet det. Vi har mange tøffe kamper fremover. Det blir fine tester for oss og det liker vi. Så får vi prate litt senere om det. Nå er det bare å «gønne» på, sier Karlsen.

Fremover venter Lillestrøm borte før Brann og Vålerenga kommer på besøk. Hele klubben ser frem til de kampene og Karlsen påpeker at det er et helt annet trøkk rundt Ranheim i Eliteserien.

– I fjor spilte vi foran 500 tilskuere. I går var det 2000 på tribunen som klappet og hoiet. De frivillige stod med tårer i øynene. Stemningen er god og vi nyter tilværelsen, sier Karlsen.

Selv har han to mål på fire kamper. Når sesongen er over håper han at plassen er sikret og at han selv har kommet opp i et tosifret antall scoringer.

– Jeg har hatt en god start og har aldri vært i bedre form. Det er godt å få det ut. Jeg bør komme opp på tosifret. Det hadde vært konge, sier spissen.

0
0