I Fotballmandag tidligere i uken spøkte tidligere Brann-kaptein Vadim Demidov med at Erik Huseklepps integritet.
Huseklepp har den siste tiden uttalt både overfor VG og TV 2 at han mener Brann er blitt feigere under Lars Arne Nilsen.
Eliteserien
Reddet Brann på overtid etter fryktelig keepertabbe: – Skikkelig kalddusj
17/10/2021 PÅ 16:59
Den påstanden mener Demidov ikke bare er Huseklepps egen.
– Man må huske at Huseklepp får lønningsposene av Bergens Tidende nå. Det er mye rart der. Han er blitt med en gjeng som... tja, hva skal man si? De er ikke akkurat som de tre herrene her, lo han, med Christian Gauseth og Petter Bø Tosterud på hver sin side.
– Jeg tror nok det er noen andre som trekker litt i de tråene om hva man skal si og hva man ikke skal si, så jeg er ikke enig med ham i det, sa Demidov.
Se hva Demidov mener om Huseklepps kritkk her (artikkelen fortsetter under):
Demidov var tydelig på at han mener sin tidligere trener vet godt hva som kreves, men håpte samtidig at Nilsen gikk litt bort fra å spille slik de har gjort de siste par kampene.
– Lars Arne Nilsen har vært oppi det her i tre år. Han har tatt sølv og en femteplass, og er fortsatt med i toppen nå, så jeg tror ikke han er blitt feig.
– Man tenker nok på at det er snakk om gull, og det er en ny situasjon som Rosenborg har vært i før. Jeg tror ikke han er blitt feig, men jeg håper og tror at han går tilbake til den vanlige 4-3-3-formasjonen som han er så sinnssykt flink på, sa Demidov.

– Ikke overraskende

Konforntert med uttalelsene er ikke Huseklepp overrasket over at de tidligere lagkameraten er uenige om sin tidligere arbeidsgiver.
– Det er overraskende at han er uenig med meg. Vadim og Lars Arne var ganske tette i Brann og at de tenker fotball på samme måte er ikke overraskende.Det er bare gøy at man har forskjellige meninger, sier Huseklepp.
Han avviser samtidig Demidovs påstander om at han lar seg påvirke av kollegene i Bergens Tidende.
– Det kan jeg si 100 prosent sikkert at ikke stemmer. Jeg har gitt grei beskjed at om jeg skal jobbe for dem så skal jeg mene det jeg mener. Jeg skal ikke la meg påvirke av noe annet, sier han.
Den tidligere Brann-angriperen tar Demidovs stikk med humor.
– Det vil alltid være mange meninger, og det er bare positivt, men jeg får aldri noen føringer på hva jeg skal mene.
– Så det blir ingen tofotstakling på Demidov om dere skulle møtes på en fotballbane en gang?
– Jeg kan ikke en gang tofotstakle. Det er det nok bare han som kan, ler Huseklepp.
Åsane-spilleren understreker igjen at han mener Brann kan takke seg selv for at de er i ferd med å sakke akterut i gullduellen med Rosenborg.
– Jeg mener fortsatt at det er forskjell på første halvdel og siste halvdel av sesongen. Men det er lett for når man er i en ny situasjon. Plutselig har man noe å forsvare fremfor noe å angripe. Det er et veldig kjent fotballfenomen, sier han.
Sett ukens podcast?
Eliteserien
Voldsom temperatur på Åråsen – LSK-spiller så rødt
16/10/2021 PÅ 18:22
Eliteserien
Positiv dialog mellom LSK og Åsen: – Det er egentlig ikke rakettforskning
15/10/2021 PÅ 15:23