– Vi har snakket mye om Lord Bendtner, glem han. Vi har en ny lord og han spiller fotball i fjæra ut mot Værnes, sier Hulsker i ekstase fra studio.
Michael Karlsen har akkurat satt inn 3-0 til Ranheim mot Stabæk når 28-åringen blir døpt om i studio. Ranheim vinner til slutt kampen 4-1 etter to scoringer av kaptein Kristoffer Løkberg, og nevnte Karlsen. Etter kampen var det en lite fornøyd Løkberg som hadde sett Karlsen sitt nye kallenavn.
– Det er kanskje noe av det verste som kunne skje den overskriften jeg så inne på Eurosport.no. Jeg skal personlig jobbe knallhardt for å holde den mannen nede på jorda, for vi har tre viktige kamper på en uke fra og med søndag. Da trenger vi en Lord Karlsen i slag, sier Løkberg med et smil.
Eliteserien
Frisparkperle sendte Godset opp på trygg grunn: – Har øvd på dette
22/09/2019 KLOKKEN 18:04
Se hele seansen med Løkberg etter kampen i videoen under.
Saken fortsetter under videovinduet

Best i Trondheim

Etter å ha åpnet målkontoen med to scoringer i åpningskampen er ikke 26-åringen skremt av å spille i Eliteserien.
– Det var den dagen der alt klaffet, og med entusiasme og engasjement kommer man langt i en slik åpningskamp på hjemmebane. Vi merker at det er totalt ufarlig å være med i Eliteserien. Vi tar med oss selvtillit og troa på at vi kan få til det her, sier Løkberg på Skype i studio.
Ranheim ligger på en syvendeplass etter å ha spilt én kamp, mens mange av de andre lagene har fått gjennomført tre kamper. Rosenborg ligger forøvrig ett poeng bak Ranheim med to kamper mer spilt, og Eurosports fotballekspert, Thomas Myhre, lurer på hvordan det er å være best i Trondheim.
– Det føles godt akkurat nå. Også litt som Rosenborg-supporter da, som du alltid er når du kommer fra Trondheim, håper du de også gjør det bra. Det er litt deilig da, jeg må si det, avslutter Ranheims kaptein.
Eliteserien
Svensk toppscorer bekrefter bud fra Mjøndalen
10/08/2019 KLOKKEN 12:15
Eliteserien
FKH-stjerne røk trolig akillesen: – Jeg kommer sterkere tilbake
15/06/2019 KLOKKEN 17:12