• Se Tromsø - Odd søndag klokken 18.00 på Eurosport Player og Eurosport Pluss 3
Odds reservekeeper Viljar Myhra skal være nær ved å komme til enighet med Strømsgodset om en treårskontrakt, melder TA.
Keeperens kontrakt med skiensklubben går ut etter sesongen og keeperen står fritt til å signere for andre klubber i sommer uten at Odd står igjen med noen overgangssum.
Eliteserien
Klarer ikke forklare hva som skjedde: – Våknet og tenkte «er det virkelig sant?»
31/10/2021 PÅ 14:37
– Jeg vil egentlig ikke kommentere noe som helst, annet enn at jeg må ta en avgjørelse snart. Jeg kan ikke vente så lenge, men jeg har ikke satt noen dato, sier Myhra til TA.
Også en svensk toppklubb skal ha jaktet signaturen til sisteskansen den siste tiden. Keeperen vil heller ikke utelukke en forlengelse med Odd gitt at førstekeeper Sondre Rossbach forsvinner til utlandet innen kort.
Odd-trener Dag-Eilev Fagermo gjorde det klart for Eurosport.no tidligere i vår at han ikke blir overrasket om Rossbach blir solgt i sommer. Slik kommenterte han prislappen på Rossbach.
– Bare det er nok til at vi beholder Viljar og at vi får inn en utespiller eller to, så er vi veldig fornøyde, sa Fagermo til Eurosport.no.
Myhra var også en ettertraktet keeper i vinter uten at det da ble noen overgang. Det fikk Joacim Jonsson til å riste på hodet i Eurosports Deadline Day-sending.
– Situasjonen er nesten umulig for klubben, men enda mer umulig for Myhra. Han må vekk fra Odd, for han står med hendene bundet på ryggen slik det er nå, sa Jonsson da.
21-åringen har spilt totalt fem kamper for Odd i Eliteserien.
  • Se Tromsø - Odd søndag klokken 18.00 på Eurosport Player og Eurosport Pluss 3
Eliteserien
Brennhet Lehne Olsen: Dette har ikke LSK klart siden 2006 og Rösler
18/09/2021 PÅ 17:57
Eliteserien
Fortvilelse for Tromsø da Glimt sikret tabelltopp med sein scoring
29/08/2021 PÅ 17:53