Sarpsborg 08 - Strømsgodset 0-1:
Rett før pause ble Strømsgodsets Lars Sætra dyttet innenfor 16-meteren av Sarpsborg 08s Ole Jørgen Halvorsen og dommer pekte på straffemerket. Strømsgodsets Mustafa Abdellaoue tok det og satte den enkelt i mål.
Eliteserien
Mjøndalen sterkest i Ælv Clasico: La press på rivalene i nedrykkskampen
20/11/2021 PÅ 18:58
– Jeg vet ikke. Jeg føler at jeg har hånden rett ned og får en svær mann over meg, sa Halvorsen i pausen.
Da han fikk se situasjonen forsto han lite av hvorfor det ble straffe.
– Det er typisk lag i motgang, da får vi sånt imot. Nei, det er helt utrolig. Dommer sier den er soleklar, men vi kan ikke bruke mer tid på det, vi har annet å jobbe med. Det er for dårlig av oss, sa han.
– Jeg kom meg foran og føler at jeg får en dytt, så det kjennes ut som om det er riktig, sa Lars Sætra om straffesituasjonen.
– Det ser ut som Ole Jørgen går i kroppen på ham og gir ham litt fart før han går inn i Askar. Det er to spillere som går i kroppen på Godset-spilleren og Ole Jørgen er litt på etterskudd og henger seg på. Askar rett i veien og setter en sperre. Jeg tror hvis Askar går litt mer på ball, så kunne de ha kommet unna med det. Jeg kan ikke se hva Ole Jørgen gjør som gjør at han skal få gult kort hvis han ikke har snakket på seg ett i etterkant. Det kan han fort ha gjort kjenner jeg ham rett, sa Odds stopper Steffen Hagen i Fotball Direkte.
Se straffesituasjonen her (saken fortsetter under videoen):

Pellegrino-skade

Etter 23 minutter fikk Amahl Pellegrino en smell etter at Sarpsborg 08s Kristoffer Zachariassen tråkket på ankelen hans i en duell. Pellegrino ble liggende lenge på bakken og holdt seg på foten.
Pellegrino fikk hjelp og hinket av banen.
– Ser at han får seg et voldsomt tråkk av Zachariassen to ganger. Zachariassen som selvfølgelig ikke mener noe med det, sa Eurosports kommentator Petter Bø Tosterud.
– Det er et klart tap for Godset. For de avslutningsferdighetene bak, bakgrunnstrusselen, dribleferdighetene og en mot en ferdighetene som han har det er det ikke veldig mange som har etter at de har solgt Jradi i sommer. Noe som kan vise seg å være skjebnesvangert, sa Eurosports Eliteserie-ekspert Christian Gauseth i Fotball Direkte.
Neste kamp for Sarpsborg 08 i Eliteserien er mot Start søndag 7. oktober kl. 18.00, mens Strømsgodset møter Haugesund 6. oktober kl. 18.00. Begge kampene kan du se på Eurosport Player.
Se høydepunktene her:

Sarpsborg gikk på sjette strake Eliteserie-tap

Eliteserien
Kan sende Mjøndalen nærmere nedrykk: – Derbyet som betyr mer enn poeng
20/11/2021 PÅ 14:22
Eliteserien
Klokkeklar før sitt siste «Ælv Clasico»: – Høsten kan fortsatt bli brun
19/11/2021 PÅ 20:43