Populære sporter
All sport
Vis alt

Hevder dette blir Branns nye signering: – Setter fyr på gullhåpet til Bergen

Stian Thelen

Oppdatert 11/08/2018 klokken 11:42 GMT+2

Ruben Yttergård Jenssen kan bli Brann-spiller.

Ruben Yttergård Jenssen

Foto: Scanpix

Brann og Groningen skal være langt på vei være enige om en overgang for Ruben Yttergård Jenssen, melder iTromsø. Kun få detaljer gjenstår før overgangen kan bli en realitet og at spilleren vender hjem til norsk fotball etter fem år i utlandet.
Ifølge avisen har gamleklubben Tromsø vært interessert i å hente ham tilbake, men nå ser det altså ut til at Brann stikker av med signaturen til 30-åringen. Eurosport.no har vært kontakt med sportsjef Rune Soltvedt fredag kveld, som ikke ønsker å kommentere opplysningene.
Yttegård Jensen vil være en solid erstatter for Sivert Heltne Nilsen om overgangen blir en realitet, mener Eurosports Eliteserie-ekspert Christian Gauseth.
– Brann kjøper en fotballhjerne, noe de har manglet i vakumet etter Heltne Nilsen. Det er en spiller som har spiller som har spilt på høyt nivå i 2. Bundesliga og Eredivisie. Dette er en signering som setter fyr på gullhåpet til Bergen. Jeg har etterlyst en stor signering etter tapet av Heltne Nilsen. Dette er den signeringen. Yttergård Jenssen er en landslagsspiller med høy erfaring, og vil gå rett inn på laget til Brann, sier Gauseth.
Sett denne videoen? Saken fortsetter under videoen:
Mjøndalen-spilleren mener de også får inn litt andre kvaliteter 30-åringen.
– Yttergård Jenssen er en bedre pasningsspiller og playmaker enn Heltne Nilsen, mens sistnevnte er en mer leder selv om Yttergård Jenssen har litt av det samme i seg. De får en mer playmaker, mens begge to har et klokt fotballhode. Dette er en kjempesterk signering, fortsetter Gauseth.
Yttergård Jenssen har spilt i den nederlandske klubben siden 2016, men var i vinter utlånt til gamleklubben FC Kaiserslautern etter å ha slitt med spilletid.
Sette denne ukens podcast?
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame