Etter en strålende sesong kan Eirik Hestad være på vei bort fra Molde. Ifølge Romsdals Budstikke skal flere utenlandske klubber være interessert i Molde-spilleren, deriblant AEK Athen.
Grekerne skal ha være i forhandlinger med både klubb og spiller, men Molde-direktør Øystein Neerland holder kortene tett til brystet.
Eliteserien
Frisparkperle sendte Godset opp på trygg grunn: – Har øvd på dette
22/09/2019 KLOKKEN 18:04
– Vi kommenterer ikke spillerlogistikken, skriver Neerland i en SMS til Eurosport.no lørdag ettermiddag.
Hestad har kontrakt med klubben ut 2019-sesongen. Tidligere skal klubber som AZ Alkmaar og Sporting Lisboa ha vist interesse for 23-åringen, skriver Romsdals Budstikke. AEK Athen var i høst i gruppespillet i Champions League. Der møtte de Bayern München, Ajax og Benfica. Det endte med at de tapte alle kampene.
Med Hestad trolig på vei ut kan Molde allerede være i forhandlinger med en eventuell erstatter. Ifølge VG skal blåtrøyene være i forhandlinger med Strømsgodset om Eirik Ulland Andersen. Molde skal ha fått avslag på et bud på seks millioner kroner. Godset krever ti for angriperen.
– Jeg kommenterer ikke spekulasjoner rundt spillerlogistikk før ting er endelig, skriver Godsets sportssjef Jostein Flo i en sms til VG.
Også Ulland Andersen har ett år igjen av kontrakten.
Sett denne?
Eliteserien
Svensk toppscorer bekrefter bud fra Mjøndalen
10/08/2019 KLOKKEN 12:15
Eliteserien
FKH-stjerne røk trolig akillesen: – Jeg kommer sterkere tilbake
15/06/2019 KLOKKEN 17:12