Det er nesten ti år siden den berømte Håkon Opdal-episoden i Skien. Da den gang Brann-keeper Håkon Opdal skulle ta utspark, sviktet kneet hans etter en tidligere skade. Odd-spiss Peter Kovacs snappet opp ballen og scoret selv om Opdal lå nede.
Men det som kanskje huskes best er Dag-Eilev Fagermos feiring på sidelinjen. Han forteller at det fortsatt huskes godt i Bergen.
Eliteserien
Glimt-spilleren tatt på senga av Knutsens idé: – En spennende tanke
05/12/2021 PÅ 09:55
– Når jeg er ute og jogger i Bergen, det hender jeg gjør det på kampdag, så roper den dag i dag gamle, «freske» damer «rasshøl» og «idiot» og så videre, sier han til Eurosport.no
Situasjonen satte sinnene i kok i Bergen, men selv mener treneren at fansen misforsto.
– Jeg fikk faktisk over 200-300 mail fra sinte Brann-fans etter den berømte Håkon Opdal-episoden. Sånn er fotball, de misforstår, jeg står ikke og jubler for at Håkon Opdal blir skadet, jeg står og jubler for at vi scorer mål og det gjør jeg hver gang vi scorer.
– Jeg skal gjerne juble igjen hvis vi scorer mot Brann, legger han til.
– Hvor nærme var du og Kovacs å kjøpe dere en rekreasjonsbolig i Bergen i 2009 og hygge dere på Vestlandet i ferietiden?
– De hadde et 60 meter langt banner der det stod «Behold Krekar, få Kovacs ut av landet», så han tror jeg umulig kunne fått kjøpt noe der. Om han hadde betalt en milliard for en bolig så hadde han ikke kommet inn, sier Fagermo.
Se hele intervjuet med Fagermo under.
Eliteserien
Berget poeng på overtid etter marerittminutter: – Vi sliter
21/11/2021 PÅ 18:21
Eliteserien
Mye regnvær i vente – RBK og Brann frykter ny vannkrig
06/11/2021 PÅ 11:38